Skocz do zawartości

[POMOC] Skrypt wymiany linków pomiędzy swoimi serwisami

xramzes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam kilka serwisów na różnych serwerach i chciałbym umieszczać na nich linki.

Na serwerze A (serwer na nazwa.pl) istniał by plik np. linki.txt i w nim zapisywane mogły by być linki w postaci:

data wygaśniecia linka linka* | data początku wyświetlania* | email klienta | www.adres.pl | slowo kluczowe | drugie slowo kluczowe |

data wygaśniecia linka linka* | data początku wyświetlania* | email klienta | www.adres1.pl | slowo kluczowe 1 | drugie slowo kluczowe 1 |

itp...

*data w formacie dd.mm.rrrr

Z serwera A były by pobierane dane do innych serwisów i były by wyświetlane losowo linki (żeby można było ustawić ilość wyświetlanych linków dla danego serwisu). Chciałbym, również aby linki wyświetlały się na serwisach jeśli data ważności była by aktualna (od dnia... do dnia... -data w formacie dd.mm.rrrr).

Znalazłem jedynie tyle, ale to i tak coś mi nie działa prawidłowo... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=408263

Jeśli komuś uda mi się pomóc i ewentualnie przerobić istniejący skrypt aby działał poprawnie to będę bardzo wdzięczny. Zapewne nie tylko ja, ale również wiele innych osób.

Jeśli komuś uda mi się pomóc i ewentualnie przerobić istniejący skrypt aby działał poprawnie to będę bardzo wdzięczny. Zapewne nie tylko ja, ale również wiele innych osób.
Wiec zapraszam do działu zlecenia, bo to o co prosisz przekracza zakres pomocy ponieważ oczekujesz napisania całego oprogramowania, a nie konkretnej pomocy! Zadaj konkretne zapytanie i z pewnością jak w poprzednich pytających uzyskasz konkretną odpowiedz = pomoc...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Funkcjonalność taką posiada skrypt Zarządzania Linkami Web-Tools.pl

Dostępne są dwie wersje:

- usługa online

- instalowana na serwerze niezależna aplikacja

Linkorn ma system prywatny ale musisz przetestować czy on jeszcze działa. Prywatny znaczy że dajesz strony linkujące zarabiając za nie pkt i za te pkt linkujesz swoje strony linkowane czyli wszystko odbywa się tylko w obrębie twoich witryn bez witryn z zewnątrz dodanych do linkorna. Ale jak mówie przetestuj to czy to jeszcze działa jak powinno.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności