Skocz do zawartości

Zoonet.pl nagły spadek wejść i pozycji

Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdźz z jakiego źródła ubyło Ci wejść. Sprawdź czy ilość podstron zaindeksowanych nie poleciała Ci nagle. Przyczyn może być wiele, ale szukaj u źródła czyli w statystykach. Porównaj je z innymi dniami - wnioski wyciągniesz bez problemu.

Sprawdźz z jakiego źródła ubyło Ci wejść. Sprawdź czy ilość podstron zaindeksowanych nie poleciała Ci nagle. Przyczyn może być wiele, ale szukaj u źródła czyli w statystykach. Porównaj je z innymi dniami - wnioski wyciągniesz bez problemu.

Wejścia spadły może nie jest to dużo ale z 800-900 na 100

'Panda' żeby lekaż postawił prawdziwą diagnoze to musi wiedziec jak najwiecej bo inaczej to wróznie z fusów

Idalnie jest tak jak podasz adres strony to wówczas można stwierdzi przyczynę nie podając jego musisz podać szczegóły:

- jak długo storna jest w internecie

- jak długo jest pozycjonowana

- jak ją pozycjonujesz (źródła linków: swl, adder, katalogi, precle, zaplecze .........)

- czy posiada dużo reklam adsense

Marketing internetowy dla firm

no to już wiem co może być , czasem słabo linkowane strony mają taki dziwny filtr i właśnie dostają je serwisy od około 5 do około 9 miesięcy po starcie , męczyłem się z czym takim jakiś czas temu, a objawia się to tym że wszystko leci na koniec wyszukiwarki nawet przy 5 wynikach wyszukania dla google zawsze jesteś np. na piątym miejscu pomimo że serwis jest dość mocny , sprawdź czy czasem to nie jest to

Ruch z google praktycznie spada do 0 , potem znów wraca , i wylatuje , tak dzieje się przez jakiś tam czas .

?? xann możesz rozwinąć w sprawie

Idalnie jest tak jak podasz adres strony

a czytasz może posty :) bo mnie to się wydaje że chodzi o strone Zoonet.pl

no to już wiem co może być , czasem słabo linkowane strony mają taki dziwny filtr i właśnie dostają je serwisy od około 5 do około 9 miesięcy po starcie , męczyłem się z czym takim jakiś czas temu, a objawia się to tym że wszystko leci na koniec wyszukiwarki nawet przy 5 wynikach wyszukania dla google zawsze jesteś np. na piątym miejscu pomimo że serwis jest dość mocny , sprawdź czy czasem to nie jest to

Ruch z google praktycznie spada do 0 , potem znów wraca , i wylatuje , tak dzieje się przez jakiś tam czas .

??

Własnie tak się zachowuje jak opisałeś a jeżeli chodzi o reklamy to ma w paru miejscach

?? xann możesz rozwinąć w sprawie

poczytaj o MFA - to jest główny kierunek walki G z SOFTEM

a czytasz może posty :) bo mnie to się wydaje że chodzi o strone Zoonet.pl

przymulony człowiek już jest , jak nie widzi podkreślenia to nie widzi linka ;)

przymulony człowiek już jest , jak nie widzi podkreślenia to nie widzi linka

:)

a co do MFA , to mnie się wydaje że jak już ci przyczepią MFA to wylatujesz całkiem a nie filtrują

a

a gdzie trzeba napisać np: E-MAIL do google żeby rozpatrzyła stronę ponownie co tam napisać i gdzie itd

nie znam się na ty więc pytam

a jeżeli chodzi o linki to pozycjonowała przez chwile firma ale serwis nie zarabiał na siebie więc zrezygnowałem ale teraz chce sie nim zająć poważnie

a gdzie trzeba napisać np: E-MAIL do google żeby rozpatrzyła stronę ponownie co tam napisać i gdzie itd

nie znam się na ty więc pytam

strona nie ma filtra - przestała być pozycjonowana i spadła , zalecam więcej linków , więcej linków , weś sobie na początek banalną fraze typu "serwis miłośników zwierząt" i od niej zacznij powinni eś ją zrobic w max dwa tygodnie potem stopniowo lec z tymi ciężkimi jak ci spadną wyniki pod frazą lekko śmieszną to bedziesz wiedział ze masz filtr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności