Skocz do zawartości

Zmiany w indeksowaniu Google

sylwek

Rekomendowane odpowiedzi

to nie jest chyba tylko problem stron korzystajacych z swl :/

google cos ostatnio sobie szaleje. wczoraj do poludnia sprawdzajac moja strone site:adres mialem wynik A, wieczorem mialem B - wiekszy, dzisiaj mam wynik C ktory jest pomiedzy wynikiem A i B :/

druga sprawa wylecenie na frazy z top. bylem na 3 frazy na pierwszej stronie teraz na dwie jestem poza top 100 a trzecia fraza spadla mi na 36 pozycje :)

i teraz odrazu moje pytanie, dlaczego jesli wszedzie (precle, dobre katalogi(4)) linkuje na www.adres.pl i tak wlasnie wszedzie pisze google ma wiecej wynikow site: dla adresu bez www? :|

witam,

U mnie podobnie...wszystkie strony na ktorych byly linki wyswiatlene z systemu Linkme

polecialy o 30 pozycji w dol (gdzie byla latwa fraza) lub wiecej...dla trudniejszych fraz.

Widocznie G stworzylo algorytm, ktory gdy znajdzie odpowiednia fraze na naszych stronach,

ktora informuje go, ze tu jest umieszczony system wymiany linkow linkme...to naklada filtr.

Pozdrawiam,

Rafał

to nie jest chyba tylko problem stron korzystajacych z swl :/

google cos ostatnio sobie szaleje. wczoraj do poludnia sprawdzajac moja strone site:adres mialem wynik A, wieczorem mialem B - wiekszy, dzisiaj mam wynik C ktory jest pomiedzy wynikiem A i B :/

a dzis pewnie juz jest D? typowe wachania site. jakbys codziennie mial to samo to by bylo baardzo nudno. wujek daje Ci urozmaicone wyniki to to jest raczje powod do zadowolenia.
druga sprawa wylecenie na frazy z top. bylem na 3 frazy na pierwszej stronie teraz na dwie jestem poza top 100 a trzecia fraza spadla mi na 36 pozycje ;)
tyle szczegolow podales, ze az nie wiem jak to zaanalizowac :) ktos kiedys mi mowil, ze jak sie przegnie z linkami to mozna dostac jakiegos flirta czy filtra. nie bardzo wiem o co mu chodzilo. moze i Ciebie taka nagroda spotkala, ale to tylko wrozenie z fusow
i teraz odrazu moje pytanie, dlaczego jesli wszedzie (precle, dobre katalogi(4)) linkuje na www.adres.pl i tak wlasnie wszedzie pisze google ma wiecej wynikow site: dla adresu bez www? :|
kiedys czytalem na tym forum cos o jakims 'przekierowaniu 301'. ja tego nie stosuje bo to podobno nielegalne, ale niektorzy sobie chwala. w sumie wszystko co zakazane kusi...

dobra, glupie pytania to i odpowiedz na poziomie ;) koledze proponuje najpierw poczytac o podstawach, a potem przejsc na 'pro'

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności