Skocz do zawartości

linkowanie swl

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Xann, róznica jest w prawdopodobieństwie wpadniecia w filtr, oczywiście zdarzają się filtry za nic, tam gdzie dwa rabią tam wióry lecą, sledząc topiki o filtrach, zdecydowana wiekszość wpadła za SWL, pomijam czy za trzymanie linków, czy za dopalanie linkami, pomijam pomimo tego, że jest to zasadznicza róznica, róznica, o której część osob piszących o swoich filtrach nawet nie wspomina ;)

łatwiej tez wyjść z filtra jeżeli sie nie stosowało SWL'a :D i przy okazji innych rzeczy sprzecznych z wytycznymi :x

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Xann, róznica jest w prawdopodobieństwie .

no to znacząca różnica , nie powiem ;)

łatwiej tez wyjść z filtra jeżeli sie nie stosowało SWL'a :D i przy okazji innych rzeczy sprzecznych z wytycznymi :x

dlaczego tak twierdzisz ? przecież nie dawno napisali ze wystarczy odinstalować SWL wyznać grzechy i obiecać poprawę a filtr zostanie Ci odpuszczony - tzn ze to kit ?

Marketing internetowy dla firm

Xann, zwróć uwagę na

pomijam czy za trzymanie linków, czy za dopalanie linkami
o ile w pierwszym przypadku być może zdjęcie filtra poszło łatwo (podkreślam, być może, nigdy nie miałem swl'a na porządnej stronie, więc nie moge tego stwierdzić), o tyle druga opcja w przypadku, gdy ktos Ci dopala, nie jest juz takie proste ;) i jak sam wiesz nawet jezeli tylko Ty sam dopalasz swoje strony, to po zdjęciu tych linków, one nie znikają z dnia na dzień, efekty są są jeszcze widoczne nawet po kilku miesiącach - na tym polega przecierz międzyinnymi idea SWLi rotacyjnych :D

- Reklama -

Nie chce mi się pisać kolejny raz to samo na temat swli ale kto chce może przeczytać tutaj www.szok24.eu/przyszlosc-seo/ co ja o tym sądzę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie no Xann, naprawdę nie widzisz róznicy pomiędzy: filtrem za trzymanie SWLa na swojej stronie, a filtrem za dowaleniem linkami na stronę?

efekt jest ten sam, w jednym i drugim przypadku wypadasz z obiegu - o tym nie pisałem bo nie ma tu o czym dyskutować

róznica polega na wyjściu z tego filtra po przez ponowne rozpatrzenie, jaka róznica, już Ci napisałem wyżej

na jakiej podstawie? autopsja plus posty na tym forum? ;)

- Reklama -

Moje zdanie poparte jakimś tam doświadczeniem jest takie, że SWLe mają oczywiście moc, ale tak jak pisal ktos wczesniej kwestia prawdopodobieństwa wpadnięcia w filtr, dlatego należy różnicować źródła linków - jak ktoś polega tylko na katalogach i SWLach to dla dobrej strony to obawiał bym się takiego rozwązania. A jakby jeszcze Xann zadbał bardziej o jakość stron w jego SWL'u to wyszło by to nam wszystkim na dobre a i korzystanie z systemu było by bezpieczniejsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności