Skocz do zawartości

Strona na firme ?

Bartłomiej Kasprzak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, jestem młodym webmasterem i chciałbym otworzyć stronę z darmowymi ogłoszeniami.

Czy strona takiego typu musi być na firmę ?

Czy młody człowiek (prawie 17 letni) może prowadzić taką strone bez konsekwencji ?

Narazie mnie to zastanawia, oczywiście autorski skrypt mojego autorstwa.

Pozdrawiam Bartłomiej Kasprzak

Przed rozliczeniem PITa musisz wystawiac rachunki.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Ilość wyników to nie jest dobry wyznacznik frazy choć jakimś jest. Najlepiej jak przeanalizujesz trudność słowa analizując strony konkurencji i intensywność wyszukiwania danego słowa kluczowe.

Wyprzedzając twoje następne pytanie zapraszamy do działu dla początkujących i czytania forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności