Skocz do zawartości

Odezwa

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Większość ogłoszeń odnośnie nowych precli zawiera "wyciąg z regulaminu" o minimalnej ilości znaków, maksymalnej ilości dołączanych linków oraz info o tym, że tekst ma być unikalny. I tu powstaje problem. Cóż właściciel precla ma na myśli?

Czy według niego unikalny artykuł uzyskamy:

- zamieniając jedynie kilka słów

- zmieniając kolejność niektórych słów

- stosując synonimka lub generatora

- używając dobrego mixera z ręcznie pisanymi wersjami zdań i synonimami

- piszą do każdego precla całkowicie nowy artykuł ?

Byłoby dobrym zwyczajem, aby każdy podawał na jakiej unikalności mu zależy. Ułatwiło by to każdemu życie i zaoszczędziło czasu.

@panda, nie rozumiem dlaczego się napinasz. Jeżeli właściciel precelka określi, że przyjmuje tylko teksty każdorazowo pisane z palca, to nie będę dodawał tego precla do listy. Mamy wtedy mniej roboty - ja z dodawaniem, właściciel precelka z moderowaniem.

Jakie znasz programy do mieszania zdań?

Ten z mojej stopki.

IMO unikalny tekst to taki który przechodzi bez problemu przez plagiat.pl no i taki, który po wyszukaniu jakiegokolwiek zdania nie pokazuje się więcej niż raz w google.

Google, nie pokazuje wszystkich zdań, nawet z zaindeksowanych wpisów z precli - sprawdzone. Wystarczy znaleźć w preclach masowo dodawany artykuł taki, sam a później wrzucać poszczególne zdania. Pokaże tylko część zdań, tak jak by zapisywało (lub chciało pokazywać} jedynie próbki. Za pomocą Google ciężko będzie więc określić unikalność.

A więc mieszanie zdań to za mało.

Odpowiednio przygotowany tekst do mieszarki mmarak, gdzie losowane jest zdanie, jak również każdy wyraz z tego zdania posiada kilka wersji da wiele unikatów. Ale żeby przygotować ok.50-70 unikatów po 1000 znaków zajmuje mi jakieś 6 godzin ostrego pisania.

taki, który po wyszukaniu jakiegokolwiek zdania nie pokazuje się więcej niż raz w google.

Obawiam się, że takich zdań nie zostało za wiele.

Wbrew pozorom, można tworzyć baaaardzo wiele unikalnych zdań, ja często używam słów potocznie nie używanych.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Mi tekst do mieszarki wychodzi około 17-25k znaków

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności