Skocz do zawartości

Zakaz dodawania podstron

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis zauwazylem zmiany i zakaz dodawania podstron. Dlaczego tak sie stalo? Przeciez niektore serwisy maja np. kilka wersji jezykowych i wersja polska ma np. postac www. adres. com/index_pol.htm . I teraz juz takiej strony nie da sie dodac do katalogu... Czy to juz stala zmiana?

przyjazne?

tak, tak, dopiero co zakończyłem pierwszy etap nad nim i brakowało mi tego słowa ;)

łatwiej się skacze po podkategoriach

uff, to przede wszystkim chciałem osiągnąć bo dostawłałem maile że nie można dodać wpisu a Użytkownik po prostu nie był wystarczająco głęboko.

Te nowe formy przeglądania zasobów próbowałem trenować na kopiach https://katalog.stron.pl oraz https://katalog.webwweb.pl - moim zdaniem jest to wygodne w użytkowaniu

Teraz w panelu administracyjnym jest tak, że klikająć na dział główny jest automatyczny przeskok do pierwszej z brzegu kategorii a z niej do pierwszej z brzegu podkategorii - mam nadzieję że ograniczę tym ilość zbędnych kliknięć, tym samym trochę czasu Użytkownikom ;)

Wspomniane przeskoki przetrenowałem wcześniej w mini katalogach, które znajdują się w moich serwisach tematycznych (np. https://uroda.webwweb.pl/?a=katalog&id=14203 ) i wygląda na to że sposób się fajnie sprawdza

wyjdzie w praniu

cały czas coś wychodzi w praniu nie ma co ukrywać - przegrana w terazinternet bardziej mnie zmobilizowała do ulepszania Otwartego Katalogu Internetowego niż zrobiłaby to wygrana ;)

Być może jeśli z czasem znajdę jakiś kompromis w dodawaniu podstron to temat wróci na tapetę - póki co chętnych dodawania podstron zapraszam do https://www.webwweb.com

W webwweb.pl jest jeszcze jedna dodatkowa blokada - jeśli został dodany adres www.jakisadres.pl to dodać już nie można jakisadres.pl i na odwrót.

Liczę że nowy panel administracyjny będzie naprawde przyjazny w użytkowaniu, muszę uzupełnić go jeszcze o wiele pomocnych informacji, z czasem oczywiście będzie uzupełniany o nowe funkcjonalne rozwiązaina.

Zapraszam do wypowiedzi co by się przydało mieć pod ręką w takim panelu ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

A ja wciaz zaluje, ze nie mozna podstron dodawac w sytuacji o jakiej napisalem na poczatku tego tematu. Moze wyjsciem w takiej sytuacji byloby akceptowanie takowego wpisu przez moderatora? Czyli jak chce dodac podstrone (wersje jezykowa) to przesylam to do Ciebie Piotrek i Ty to akceptujesz (albo nie ;) )i stronka ma szanse pojawic sie w katalogu. Co Ty na to? Przyznam sie, ze juz teraz chetnie bym skorzystal z takiej mozliwosci ;)

Co Ty na to?

sam pomysł jest bardzo dobry. Póki co jeśli możesz to dodaj główną oczywiście z polskim opisem a z czasem pomyślę jak zrobić do tego jakiś sprytny formularz żeby szło to z automatu ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Dodalem glowna oczywiscie z polskim opisem ;). Czekam zatem na ten formluarz, chyba ze w tej konkretnej, wyjatkowej sprawie ;) moglbys pozwolic mi wzbogacic URL wpisu o parametr "?lan=pl", bo taka docelowa postac ma interesujacy mnie adresik:) W razie zgody prosze o info i z gory wielkie wielkie dzieki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności