Skocz do zawartości

Skandal w seo necie

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki Waszym postom się wszystko wyjaśniło w temacie seoneta, nie możecie sobie założyć tematu w pogaduszkach na wyjaśnienia?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Nie zalozylem tematu w pogaduszkach bo tam sie nie nadaje,nie posle rowniez pw bo jezeli ktos nawet zartem chociaz tak to nie wygladalo grozi mi ze dostane bana w systemie to cos jest nie halo,mam wrazenie ze niektorzy z Was trzesa d**** co krupek zrobi jak zobaczy niewlasciwa opinie o jego systemie.

Sprawa jest na tyle powazna moim zdaniem ze wymaga wyjasniena na forum bo kiedys dotknie to Was,mnie juz to nieobchodzi,sa inne systemy z ktorych moge korzystac.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Nie zalozylem tematu w pogaduszkach
Nie chodziło mi o Ciebie tylko o tych którzy piszą w tym wątku o rzeczach kompletnie z tematem nie związanymi.

[dodane]

zajadacz: nigdzie nie napisałem że to twoja wina.

Wielki Elektronik

hej,

@Lok: teraz ja jestem "zmuszony" odpisać na Twoje "zarzuty" - postaram się chronologicznie..

Przez pewien niekrótki okres czasu nadmiar często pisałeś do mnie na GG z prośbą o punkty, wielokrotnie pisałem, że nie sprzedaję pkt... po tygodniu spamowania mojego GG nie wytrzymałem, dodałem kilka stron do systemu i zrobiłem Ci przelew, który był za darmo ;) Ale spamowanie GG nie ustało to rzuciłem cenę z kosmosu :P

Zauważ, że nigdy nie chciałem żadnych pieniędzy :P i żadne ruchy finansowe nie miały miejsca :)

Zatem słowo kupowanie jest użyte na wyrost.

Kolejny raz sprawdza się powiedzenie: dasz palec, weźmie rękę.

Jeżeli chodzi o problem nr 2 to zastanawiające jest to, że jak kiedyś nadmiar często pisałeś do mnie PW to teraz taka sytuacja nie miała miejsca - dlaczego?

Osobiście nie wierzę, że osoba, która dostała bana (nawet nie wiem kto) była bez winy.

Jeżeli sprawa została po części wyjaśniona (bo w całości nigdy nie będzie, zawsze obie strony będą miały swoje racje) to proszę o zamknięcie wątku i przeniesienie go w odpowiednie plotkowe miejsce.

Prawdą jest, że ostatnio z systemu "wyleciało" kilka mln site ale nie tylko w seonecie miało to miejsce.

P. S.

Pisanie publicznie (i nie tylko) nieprawdziwych rzeczy n/t systemu mającym na celu jego oczernienie jest jawnym działaniem na jego niekorzyść.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

No to zamykamy ;)

Lok i krupek zgłoście się kiedy będziecie chcieli coś dodać wtedy Wam otworzę temat, reszta tylko czytanie.

Wielki Elektronik

1.Przelew zostal wyslany,wiec nie mow ze nie zaplacilem,jeszcze sie pytalem ile!?

2.Punkty znalazly sie od reki a nie po tygodniu,dodatkowo powiedziales ze kazda ilosc mozesz zalatwic i zebym bral tylko od Ciebie.

3.Nie ustosunkowales sie do tego dlaczego osoba ktora miala 6 mln pkt dostala bana na konto,wskaz jedno zlamanie regulaminu przez te osobe,watpie ze nie pamietasz jak dajesz bana powtarzam bana na konto w systemie a nie wyparowanie pkt.

Dodam ze pkt mialem za 130 zl 100 k

4.Wyedytowalem watek bo jezeli z powodu tego ze staram sie przyblizyc chociaz sytuacje mam miec nie przyjemnosc to cos jest nie tak.

"Pisanie publicznie (i nie tylko) nieprawdziwych rzeczy n/t systemu mającym na celu jego oczernienie jest jawnym działaniem na jego niekorzyść."

Nieprawdziwych?mam zaufanie do osoby u ktorej wynajmuje pkt a poniewaz na tym mocno oberwalem postanowilem opisac cala sprawe i chyba wsyzscy chcielibysmy otrzymac wyjasnienia bo raczej codziennie nie dajesz bana na konto gdzie jest 6 mln pkt.

Dalej nie zamierzam wchodzic w dyskusje,napisalem co mialem do napisania,Ty na moje pytania dalej nie odpowiedziales.i kazdy bedzie mial swoje zdanie w tej sprawie,chce zebys po prostu wyjasnil sprawe.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

hej,

@Lok z całym szacunkiem ale nie mam ani czasu ani ochoty na takie przepychanki.

Jeżeli jesteś w 100% pewny, że masz rację (wybacz za ton oraz propozycję) to możemy się publicznie na tym

forum założyć o np. 100 000,00 pln (sto tysięcy złotych), jeżeli ja udowodnię, że nie masz to przegrywasz.

Punkty ode mnie dostałeś w sierpniu, a komu przelałeś $ - nie wiem, bo nie mi.

A konto Twojego kolegi (po sprawdzeniu) nie zostało zbanowane tylko serwisy, które miał dodane, gdyż łamały one regulamin, który jest dostępny na stronie: https://www.seo.net.pl/?module=info&p=regulamin.

Proponuję EOT lub zakład.

p. s.

Zapytam może innych adminów SWLi co sądzą o stronach, które wyleciały w seonetu i zobaczymy jak długo się "utrzymają".

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

Witam,odpowiadam po rozmowie z krupkiem wczorajszej.

1.Jestem pewny ze przelew poszedl.

2.Odnosnie drugiej kwestii nie wnikam juz co i jak ,otrzymalem dwie rozne wersje od osob wydawaloby sie ktorym mozna ufac,nie bede dochodzil co i jak zostalo zrobione.

Po rozmowie z dwoma adminami roznych systemow gdzie strony byly, mozna wnioskowac:

a) Ban poszedl zasluzenie jednak mozna bylo dac ostrzezenie

b)Przez bledy na serwerze strony nie dzialaly tak jak powinny wiec nie wiadomo do konca kto zawinil.

I chyba na tym nalezy zakonczyc temat.Nadchodzi czas swiateczny wiec zycze wszystkim wesolych swiat i zeby ta atmosfera moze sie utrzymala po nowym roku:)

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności