Skocz do zawartości

Spolszczenie freeglobes

mischal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję spolszczenie dla skryptu freeglobes. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś był na tyle dobry i udostępnił pliki ponieważ wiele jest katalogów w polskim internecie opartych o ten skrypt ---> katalogiseo.info/Freeglobes.html a brak oficjalnie dostępnego spolszczenia.

Mało czego się oszukałem tak jak tego spolszczenia ;) , jedynie wiele wzmianek oraz nie działających linków. Również na tym forum.

Skrypt podobno bardzo dobrze się pozycjonuje, a co najważniejsze nie jest postrzegany przez G jako śmieć.

(być może dlatego że jego ilość w internecie w porównaniu do innych skryptów jest nie wielka, a jakość dobra)

Pomóżcie chłopaki ;) oszczędźcie mi pracy ;)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może dzięki temu, że nie ma spolszczeń, jest takim dobrym skryptem (na dzień dzisiejszy)?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Czemu ogólnodostępne spolszczenie miałoby psuć skrypt ?

Sądze że przetłumaczenie go i podesłanie wersji autorom którzy by go udostępnili byłoby krokiem w przód dla skryptu ;-)

Może dzięki temu, że nie ma spolszczeń, jest takim dobrym skryptem (na dzień dzisiejszy)?

Pandha - dzięki z góry, czy tłumaczyłeś wszystkie pliki ? Jeśli nie to być może zajmę się dokończeniem tłumaczenia.

mój mail freeebook@op.pl

• 2 tygodnie później...
Czemu ogólnodostępne spolszczenie miałoby psuć skrypt ?

Sądze że przetłumaczenie go i podesłanie wersji autorom którzy by go udostępnili byłoby krokiem w przód dla skryptu ;-)

Niezupełnie, ponieważ kiedy każdy przetłumaczy skrypt trochę inaczej, dodatkowo dostosowując go własnych potrzeb, będzie bardziej unikalny w oczach G. W innym przypadku podzieli on losy qlWebów, Otwartych Mini i innych najpopularniejszych skryptów.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
a co za problem przetlumaczyc te kilka slow? jakby co robilem to do katalog seo, daj znac jakis mail to ci wysle, oczywiscie nie chce kasy, ale byloby milo np jakbys podlinkowal moj katalog, itd.

Witaj !

Mam serdeczną prośbę jeżeli masz spolszczenie do freeglobes to bardzo bym Cię prosił o podesłanie mi linka albo pprztłumaczonych plików. Postarm się jakoś odwdzięczyć.

Pozdrawiam - Jurek

9 osob juz dostalo ode mnie tlumaczenie, kazda obiecala link do https://www.katalog.wzrost.com i nie dostalem zadnego, wiec zeby nie bylo nieporozumien, jesli ktos chce tlumaczenie prosze podlinkowac katalog (nie musi byc z glownej, wystarczy z zaindeksowanej podstrony, gdzie widac aktywnosc bota), podeslanie mi skad jest linkowany i wtedy wysle. i mam nadzieje ze link nie bedzie usuniety po dostaniu maila....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

tak naprawde to 15 min roboty by to spolszczyc

dokładnie tak... w półgodziny można spolszczyć całość, włącznie z templatem i wtyczkami :-)

natomiast ja jak zacząłem spolszczać to poszedłem w spore przeróbki i utknąłem na tydzień :-(

ale niebawem pokażę wam co mojego freeglobes-a wyszło

pixel

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Z tego co czytałem na forum Freeglobes to autor założył, że tylko admin może edytować wpisy. Słyszałem, że ktoś już podchodził pod ten temat jednak efektów nie miałem okazji zobaczyć.

Może i jest to dobra koncepcja autora aby osoby dodające wpisy przykładały się.

• 1 miesiąc temu...

Witam

Mam problem przy tłumaczeniu tego skryptu, po wprowadzieniu modyfikacji w pliku językowym i wysłaniu na serwer nie wyświetla mi polskich znaków. Próbowałem przepuścić to przez gżegżułkę, nic nie pomaga. Możecie mi pomóc?

Dziękuję i pozdrawiam.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności