Skocz do zawartości

Co na długie zimowe wieczory ?

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie zima, rower powoli trzeba bedzie zakonserwować i zamiast tego trzeba szukać innych alternatywnych rozwiązań na relaksowanie sie.

Mam dwie propozycje:

Z takich ciekawostek które ostatnio znalazłem i mogę sie pochwalić to symulator lotów samolotem. flightgear

Od razu uprzedzam że to nie jest prosty symulator, warto przeczytać instrukcję bo bez tego to sie nie wystartuje :P

Do wyboru jest masa samolotów do oblatywania

https://www.flightgear.org/Downloads/aircraft/

I sporo miejsc na świecie

https://www.flightgear.org/Downloads/scenery-1.0.0.html

Jak kogoś wciągnie na maksa to można sobie dokupic wolant na usb ;)

Druga propozycja to GTA IV na pc , podobno jutro wychodzi , co prawda gra trochę wymaga ale jak ktoś ma 9800GT (ja nie :) ) to na pewno bedzie cieszyć jego oko piękna grafika

Czekam na ciekawe propozycje :P Nie koniecznie związane z komputerami.

A czy rower nie nadaje sie do jazdy zimą? Zimą może być nawet o wiele ciekawiej. Jak śniegu nie ma za duzo lub trasa jest ubita to mozna sobie wszedzie jezdzić.

Na stokach narciarskich, rano jak jeszcze jest twardo i wszystko zamarzniete i równo wyratrakowane - cudowna nawierzchnia pod rower :)

Na zamarznietych jeziorach lub rzekach tez jest ciekaiwe :P

A na śliskich ulicach można mieć przyjemność np z tego że wyprzedza się wszystkie samochody :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności