Skocz do zawartości

Niezły Kanał

Stick

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu obserwuję dziwne zawirowania.

Mianowicie, całość zarobków z danego dnia w AS diametralnie różni się od zarobków zsumowanych z poszczególnych kanałów.

Nie żebym narzekał, bo ta różnica jest zawsze na plus (tzn mniej zarobków w kanałach niż w sumie), ale chciałbym się dowiedzieć czy tylko mnie takie zjawisko dotyczy.

Nie ma możliwości, żeby ktoś inny emitował moje reklamy lub żebym robił to ja sam, poza kanałami spersonalizowanymi, dbam o to i tego jestem pewien więc proszę nie piszcie mi o filtrze Dozwolonych witryn, który skrzętnie stosuję. Chciałbym tu raczej zobaczyć wypowiedzi osób którym też to się zdarza.

Czy jest to kwestia niedopracowania AS czy ja coś robię źle?

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

To znaczy że nikt się nie spotkał z takim zjawiskiem?

Jestem pewien że wszystkie reklamy mam objęte kanałami (wszystkie jednostki reklam na każdej ze stron).

Lubię dobrze wiedzieć w które jednostki mam ile kliknięć itd..

Mam także włączony filtr dozwolonych witryn zatem jeśli pominąłem gdzieś jakąś jednostkę reklamy to powinna ona być na stronach które są na liście stron dopuszczonych... hmmm... no przejrzę jeszcze 2 lub dla pewności 3 razy :/

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

U mnie to jest sporo bo nawet do 1$ różnicy :) Ale wydaje mi się że już widzę problem i chyba będzie to jednak czynnik ludzki ;)

Jednak dobrze że jest PiO, samemu ciężko czasami stanąć z boku i popatrzeć na problem chłodnym okiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności