Skocz do zawartości

Konto w gmail - dmuchanie na zimne

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proponuję wszystkim kupującym czy sprzedającym linki nie używać poczty gmail.

Nie wiem czy jest przeglądana ale gdy by była to chyba jest to lepsze niż spam report.

Może to jakaś mania ale im mniej wie google tym lepiej tym bardziej jak reklamy są dopasowywane do naszych emaili więc równie dobrze mogły być przeglądane (przez roboty) w innym celu.

lolki - bez jaj - robot dopasowuje reklamy, a żeby wyłapać sprzedaż linków w mailach potrzebowali by zatrudnić połowę chińczyków :)

Ale ja nie mówię że tak jest:)

Nawet gdyby tak było to i tak by to przeszło echem bo by się tłumaczyli że robią to tylko i wyłącznie dla czystości wyników wyszukiwania, takie tłumaczenie by przyjęło społeczeństwo z uznaniem:)

Kiedyś próbowałem zaindexować stronę linkami w gmailu i nie dało rady !!! :)

Więc widocznie miałeś pecha. Jakieś 3 miesiące temu robiłem test na kilku nowiutkich domenach. Na 5 domen 3 zostały zaindexowane. Linki przesyłane były wyłącznie między moimi kontami gmail stworzonymi na potrzeby testu, więc odpada opcja google toolbar'a u innych osób.

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Tajemnicą Poliszynela jest że szczególnie w stanach podsłuchiwane są rozmowy tel., monitorowana poczta zarówno elektroniczna jak i tradycyjna.

Może nie pod kontem wymiany czy sprzedaży linków ale poczta gmail jest monitorowana pod pretekstem eliminacji spamu i innej przestępczości elektronicznej no i oczywiście walki z terroryzmem. Czy słusznie czy nie nie wnikam nic mi do tego trzeba po prostu mieć to na uwadzę ale kto przeżył stan wojenny wie o co chodzi :)

Coś - no właśnie - to coś imho leci tylko po tekscie analizuje słowa i dopasowywauje reklamy.

Nie żebym był fanem google, albo im wielce ufał, ale nie pozwolili by Sobie na przeglądanie korespondencji - jedna wpadka i tysiące pozwów na całym świecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności