Skocz do zawartości

jak wam sie podoba ta strona????

trojan

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie miga - po chwili oczy bolą.

Może jak już musi byc flash, to niech animacje nie powtarzaja sie w nieskonczonosc, a na przyklad raz na poczatku + na on (rollOver).

Brak zawartosci jak mniemam, zostanie czyms wypelniony. "Oferta" w FF nie halo. Popupy jakos tez nie zachecaja.

<title>nowy</title>

<meta name=description content="sklep">

<meta name=keywords content="">

To chyba troche mało.

Tyle ode mnie

*edit

Aha, ja sie nie znam :P

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Ja podzielam opinię przedmówczyni - za dużo miga, za dużo wyskakuje...

Po drugie - kto jeszcze teraz używa iframe? Naprawdę odradzam, lepiej zrobić dynamiczną stronę niż ramki... Już się na nich wielokrotnie przejechałem

Ps. Jeżeli nie chcesz czytać krytycznych uwag

nie rozumiem czemu cie oczy bola?
to nie rozumiem, po co wrzuciłeś stronę do oceny...

Dała matka rozum? To kombinuj.

No to albo chcesz mnieć dobrą i wiarygodną stronę, albo stronę, która nie będzie najgorsza?

div style="font-family:verdana; font-size:10pt; font-weight:bold

To wszystko i podobne przenieś do css.

Uporządkuj meta.

I przede wszystkim: co ten robot ma Ci indeksować, jak nie masz linków wewnętrznych?

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Jak chodzi o stronę firmową to jak dla mnie lipa ponieważ:

Wizualnie:

- Top "miga" jak choinka, do tego z źle przygotowaną grafiką po bokach, która pewnie z podwodów jej dużej optymalizacji jest rozmazana.

- Strona główna fatalna, wielka pusta przestrzeń napis sugerujący, ale mimo tej pustki niezachęcający do zapoznania się z ofertą oraz pozostania na tej stronie!

- Top sugeruje, że jest to salon mody a w tych animacjach flasha mamy tylko buty.... zatem czy jest to salon mody czy sklep z obuwiem ?!

- W dziale kontakt fatalna typografia!

- Cały projekt wyglada jak z początku XXI wieku [ jak to brzmi :) ]

Technicznie:

- Już samo wykorzystanie ramek dyskwalifikuje ten projekt z użytku zewnętrznego!

- Brak właściwego olinkowania serwisu...

- Brak strategicznych elementów wpływających na pozycjonowanie czyli nagłówków, strongów, itd,itp.

- Brak zgodności z obecnymi standardami sieciowymi... a w końcu jest to nowa witryna !

- Kod definiujący wygląd elementów powinien być w zewnętrznym pliku CSS

Ogólnie katalog projektu proponuje potraktować klawiszem DELETE.

Moja ocena to 2 na 10 możliwych i absolutnie bym się nie zgodził, na to, aby taki serwisu przedstawiał mój sklep w sieci.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co to za moda? Obecnie z 15% Polaków korzysta z FireFoxa. Kiedyś praktycznie każdy oglądał strony pod IE - zobacz sobie stronę z iframe pod oboma tymi przeglądarkami, a zrozumiesz. Pozatym wszystko się zmienia, możesz się uczyć obsługiwać comodore c64 albo pc... Przecież jest commodore, są kasety, to używam... nie ?

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności