Skocz do zawartości

wycena stanowiska pracy

snowee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Planuję zatrudnić pracownika do robienia stronek.

Moje wymagania:

-obstukana joomla od góry do dołu, umiejętność kodowania szablonów z ph w joomli i ogólnie bdb znajomość tego programu bądź innego CMS'a, w którym można dowolnie konfigurować strony

-znajomość mysql, ogólnie baz danych, htmli itd itp

-podstawowa znajomość CMR

-podstawowa znajomość photoshopa wystarczy

-dodatkowym atutem byłaby znajomość podstaw seo

Ogólnie chodzi o to, że potrzebuję człowieka, który siądzie i z biegu będzie potrafił zrobić stronkę w CMS'ie pod gotowy szablon z photoshopa. Jeżeli pojawi się jakikolwiek problem ze stroną, to będzie wiedział gdzie i co zmienić, a nie będzie siedział cały dzień i się zastanawiał czy to i to jest dobrze napisane.

I teraz moje pytanie ;)

Ile musiałbym dać takiej osobie "na rękę", żeby z uśmiechem na ustach przyszła do mnie pracować. Jeżeli miejscowość ma coś do rzeczy, to chodzi o Szczecin.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

10k i na pewno z uśmiechem przyjdzie ;)

Lepiej oblicz jaki przychód będzie mógł generować, ile z tego przychodu będziesz chciał mieć dla siebie.. reszta pensja ?

ew. system premii za wykonane zadania w ciągu miesiąca...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

rzuć ofertę pracy, zaproś paru ludzi do siebie i zobaczysz co potrafią ;)

A pensji nie ma co podawać, patrzy się co facet potrafi i jakie są jego wymagania co do wynagrodzenia :( no chyba, że to ma być zachęta. Ale wiadomo jeden zrobi dokładnie to co drugi tylko że np 1/3 ceny :(

No i jak AQQry wspomniał - zależy ile pracownik dla Ciebie zarobi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności