Skocz do zawartości

linkowanie precli

ProF

Rekomendowane odpowiedzi

było wiele razy wałkowane :)

Dobry art z 1500znaków, 3 linki w treści : dwa do strony pozycjonowanej, jeden do wpisu tematycznego na innym preclu, lub odwrotnie. Na to 1000-2500 pkt e-weblinka i jest malina :P

Oczywiście nie przy 2-3 wpisach, ale przy dobrej selekcji preclów i w zależności od trudności fraz to przy 10-15 wpisach jest już fajny efekt :(

Pozdrawiam

Totalna bzdura - SWL nie opłaca się linkować wystarczy tylko spojrzeć na to co się dzieje z Preclami . Dzisiaj w przeciągu 5 minut stwierdziłem ,że 8 jest zbanowanych . Zanim dodacie strone do precla to sprawdzajcie site .Kuźwa najlepsze precle-spamy poleciały ,i teraz trzeba artykuły przenosić.

Osobiście sie zastanawiam nad tym czy nie lepiej bedzie wykopać addera

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Totalna bzdura - SWL nie opłaca się linkować wystarczy tylko spojrzeć na to co się dzieje z Preclami . Dzisiaj w przeciągu 5 minut stwierdziłem ,że 8 jest zbanowanych . Zanim dodacie strone do precla to sprawdzajcie site .Kuźwa najlepsze precle-spamy poleciały ,i teraz trzeba artykuły przenosić.

Tu nie chodzi o SWL.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Tu nie chodzi o SWL.

a o co ? Przecież widać skąd pochodzą linki . Jakieś opisy gg ,jakieś cytaty i inne bzdury.

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Bardziej prawdopodobne będzie banowanie precli, za masowy duplicate.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Właśnie to jest problem, jest coraz więcej osób dodających do precli, cześć z nich nawet nie za bardzo wie co robi - podpatrzyła że można zarobić, a za odbieranie maili miała grosze, więc dodaje do precli.

Są ludzie, którzy dodają jeden tekst do 100 sztuk przykładowo - tutaj trzeba również pogratulować pozycjonerowi, który zamówił taką usługę.

Ja to właśnie nie lubię tych moderowanych, wiem że lepsze i bardziej zadbane ale nie wiem kiedy zacząć linkować a akurat mi sie chce sprawdzać czy dodane już czy nie. Może jak bym jedną stronę jechał to bym sprawdzał. Wolał bym opcje dodawania automatem a jak właściciel stwierdzi że już gdzieś jest podobny to wyjebka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności