Skocz do zawartości

Precele tematyczne = linki o 10 razy większej mocy

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

neon czytałem gdzieś w twoim wątku że takowy tworzysz. Dobry pomysł. Co do zainteresowania to nic nie stoi na przeszkodzie stworzyć kategorię śmietnik czy jakoś podobnie gdzie ludzie by zamieszczali też niemoderowane precle. Każdy by mógł sobie wtedy wybierać co go interesuje i gdzie chce mieć swoje linki.

I jeszcze jedna rzecz którą podciągnę pod ten topik. Istnieją mrówki ciągle zgłaszające precle na spamlistę z takich spisów, które im to ułatwiają. W weekend wyleciało mi z indeksu 4 precle moderowane w tym jeden tematyczny. Tu zachodzi pytanie czy warto więc tworzyć takie listy dla szerszej publiki ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

neon czytałem gdzieś w twoim wątku że takowy tworzysz.

Tworzę blogi tematyczne - ale obecnie nikt nie dodaje artykułów, może brak zaufania w kwestii podlinkowania. Blogi moje znajdziesz na pozycjonerek.pl

Tu zachodzi pytanie czy warto więc tworzyć takie listy dla szerszej publiki ?

Miałem około 50 presell page dla wybranych użytkowników i każdy stoi. Jednak Google często w publiczne strzela bananami. Nie patrzy czy są moderowane, tematyczne, niemoderowane. Jednak myślę, że w narzędziach Google można zgłosić do ponownego rozpatrzenia i odbanują - nie próbowałem oczywiście.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Co do tematycznych racja, rzadko ktoś zamieszcza artykuł co mi także wydaje się dziwne. Moje precle mają prawie rok i pr powyżej 0 więc nie za bardzo wiem czym spowodowany jest brak zaufania moich precli. Twoje jeżeli są nowe, można jakoś wytłumaczyć ten fakt.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zastanawiałem się wczoraj nad powodem i wymyśliłem, że to może być spowodowane tym, że jest ograniczona dostępność do tematycznych presell page. No powiedz mi czy łatwo znajdziesz w krótkim czasie np: 5 motoryzacyjnych presellków? Ciężka sprawa, ponieważ jak znajdziesz 5 to Twoje wpisy będą dodane tylko na 2, bo właściciel zapomniał adresu do swojego presellka. Postanowiłem dlatego stworzyć tematyczny katalog katalogów - może nie jest śliczny ale nie o to w tym wszystkim chodzi. A tematyczny presell ma naprawdę dużo większą moc od ogólnotematycznych. Szczególnie podlinkowany blog. Ja osobiście staram się robić blogi z ruchem - czyli linkuję wybrane, wartościowe artykuły.

Mi się wydaje, że brak większego zainteresowania tematycznymi preclami wynika z tego, że będą one za bardzo publiczne. Tematyczne to ludzie stawiają swoje dla siebie i ewentualnie dla kilku osób, bez możliwości rejestracji. Takie precle mają o wiele większe szanse przetrwania więc i można włożyć trochę pracy w dobre artykuły.

Przecież można przecież po zbanowaniu presellka przenieść go na inną domenę z artykułami i nie pokazywać go publicznie - prawda? A tym, którzy dodali wpis wysłać maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności