Skocz do zawartości

Itp z ostatnich dni... Filtr? wtf...

Hitynaczasie.net

Rekomendowane odpowiedzi

Czytalem ostatni temat nijakiego artura i tak jak by pasowal do mojego problemu ale postanowilem zrobić nowy wątek.

Ostatnio pisalem o zdjeciu bana też - został mi on zdjęty ale nie na pozycjonowane frazy mialem za to wiele wejsc przypadkowych... wchodzili do mnie sami analfabecie, tj. frazy tupu:

ktury rapidszare bikos i lajk ju

i było tego tysiace... dlatego myslalem ze to jakiś zdjety filtr czy coś.

Nagle wszystko ustało, niemam żadnych przypadkowych wejsc, jedynie same solidne frazy, niestety nie jestem z nimi wysoko tak jak kiedyś... (filtr) i to niejest powód do usmiechu.

Czy to coś zwiastuje? Mieliście kiedyś taki przypadek? A może mam sie cieszyc ze te przypadkowe wejscie mi ustały i teraz moje "solidne frazy" zaczną iść do góry?

Podpowiem ze po filtrze usunolem ze strony polowe swl, przestalem nawet dopalac z swl w zamian katalogowanie i 2 dobre strony pr5.

pio.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności