Skocz do zawartości

Ban na SWLe?

OSM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szkoda, że nie masz szczęścia a jeszcze bardziej, że nie masz możliwości. Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o możliwości intelektualne.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

CYTAT(Irek @ 6.12.08 - 04:11) *

Kto określa wartość strony dla danego użytkownika? To co jest bezwartościowe dla Ciebie nie koniecznie jest takie dla innych

Zaczęliśmy od tego co powyżej, sam musiałeś zgubić drogę.

To jak określasz co jest wartościowe? Dla mnie moje zaplecze jest wartościowe. Dla większości Polaków Big Brother jest wartościowy?

Ale czy te rzeczy są wartościowe dla Ciebie?

Więc jako pozycjonerzy powinniśmy się kierować tym czym większość, może indywidualnymi gustami czy własnymi potrzebami?

nihil fit sine causa

Gdzie jest powiedziane, że strona internetowa ma być wartościowa dla wszystkich użytkowników aby można je było dać miano wartościowej? Wartość strony dla siebie, określam sobie sam a Tobie ktoś to robi?
Oczywiście że sam dacyduję, zauważ że to nie ja piszę że w wynikach są śmieci. Mając świadomość różnej przydatności różnych stron nie określam żadnych stron jako bezwartościowych tylko dlatego że nie znalazłem na nich niczego przydatnego. Nie ja piszę o "śmieciowych" stronach więc nie wiem dlaczego do mnie kierujesz te pytania.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Więc jako pozycjonerzy powinniśmy się kierować tym czym większość, może indywidualnymi gustami czy własnymi potrzebami?

Oczywiście, że własnymi potrzebami ale nie naruszając przy tym potrzeb innych osób. No i co jest zrozumiałe tylko nieliczni zostaną w tej dziedzinie artystami.

Wracając do dyskusji :) Wydaje mi się, że Googiel tępi po prostu strony z nadmiarem linków wychodzących. Zauważyłem, że jedna z moich zapleczowych stron od 2 godzin nie pojawia się w serpach na zapytanie site: Co ciekawe w kilka godzin poleciała ze wszystkich sprawdzonych przeze mnie DC.

Nie było na niej SWLi tylko linki tematyczne. Testowo dostała 8 linków na podstronę. Okazuje się, że za dużo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności