Skocz do zawartości

katlogi EN i PL

Largo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wykupiłęm na Allegro oferte dotycząco dodawania linków do 150 000 tysiecy katalogów poslkich i miedzynarodowych. Czy to podniesie moją sytuacje ? Czy dzięki temu Google i inne wyszukiwarki mnie zobacza i dadzą wysoko ?

Czy dzięki temu PR mi podskoczy. Aha i mam pytanie co do PR. Jak zyskać PR wogóe fczy szybko czy wolno ? Jak się je zdybywa, to jet zalezne od linków prowadzących do Serwisu ?

Pozdrawiam

taaa 150k, no no to pewnei jakas superowa oferta byla, ale jak juz wykupiles to po zawodach...

zaczalbym wymieniac adresy e-mailowe w niedlugim czasie,

jelsi duzy serwis to wprowadzilbym robots.txt bo transferek bede dziwne botki zarly,

z pr trzeba czekac do przyszlego updajtu raz na +-3 miesiace ok i owszem zalezy od ilsoci ibl-ów.

zapodaj link do tej cudnej oferty

non comments :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

prawdziwą - najtańszą ofertę dodawania do zagranicznych katalogów znalazłem za 0,35$ za katalog, ja robię 40 katalogów dziennie x 22 dni= 880 katalogów za 400zł - ręczna robota, jak ktoś ma ochotę :mrgreen: to pw ;)

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

40 katalogów dziennie x 22 dni= 880 katalogów

daj spis nie bądź taki :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hheheeheh :-).

Jest pewna możliwość zrobienia tego automatem.

Szukamy katalogów typu CnCat, piszemy skrypt ADDURL w którym podajemy adres forumularza do zgłaszania strony.

Zakładamy że jest to xxx kategoria, wiadomo numer kategorii nie bedzie sie zgadzal ale i to można spisać.

Po czym odpalamy skrypta i dodaje on z automata.

Problem ze takich katalogów jest z 200 ale plus bo mozna w szybkim czasie zgłosić stronę do 200 kat.

Więc autosubmint i szukanie katalogów ktore można dopisać do systemu jest dobrym tego typu rozwiązaniem lecz jedynie dla ludzi którzy muszą dodawać większą ilość domen w jednym dniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności