Skocz do zawartości

Płatny hosting i niechciane reklamy

maky

Rekomendowane odpowiedzi

Płatny hosting i niechciane reklamy - a konkretnie nazwa.pl i pop up.

wchodząc dzisiaj na stronę, która znajduje się na serwerach nazwa.pl wyskoczyła mi reklama Play`a. W kodzie strony nie ma tej reklamy. Oczywiście w nazwie mówią ze to moja wina i że powinienem sprawdzić kod. Już się to zdarzało kilka razy z badaniem opinii (na pewno widzieliście takie reklamy).

Jak to jest, skoro płacę za serwer po to, aby nie mieć reklam a tu jednak się pojawiają? Skoro są to reklamy prowadzące do strony Play`a ( nie żaden fake) to znaczy że jest to komercja i ktoś za to kasę dostał.

Ktoś ma pomysły jak rozwiązać ten problem? Może ktoś miał już tak kiedyś ?

stat.pl zmienilo kilka dni temu wlasciciela, a ten spowodowal ogromne zamieszanie z tymi reklamami. Nie dosc, ze ludzie sa zdezorientowani i maja pretensje do hostingow (ja tylko wczoraj mialem 3 zgloszenia) to jeszcze serwisy w ktorych emitowane sa reklamy, maja nakladajace sie na siebie okienka - np. widzialem serwis, w ktorym duzy plus (36i6) jest atakowany przez malego pley'a ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja uzywalem u siebie jakis rok temu i w koncu zrezygnowalem i wrocilem do stat4u, ktore od 5 lat takiego numeru ani razy nie zrobily. Teraz tydzien temu wrocilem na chwile, ale widze ze nic sie nie zmienilo i trzeba bedzie znowu zrezygnowac ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Coś pecha masz ;) A nawet samo porównywanie GA do stat4u to jak porównywanie procy z bombą nuklearną :)

Obecnie nie ma lepszych i bardziej rozbudowanych statystyk niż GA. Z zagranicznych możecie sobie zobaczyć np. https://reinvigorate.net.

Podsumowując można stwierdzić iż era takich mastodontów jak stat4u już dawno minęła ;)

404.tf

GA wcale nie jest taki super. Nie raz strona wczytywała mi się 10 sekund, bo się nie mógł połączyć z ich serwerem...

Doklejaj kod statystyk na samym końcu strony, tuż przed tagami </body></html> a nie na początku strony czy w sekcji <head> to nie będziesz miał takich problemów.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności