Skocz do zawartości

Domeny regionalne

reaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Róznica w cenach jest niewielka, więc nie ma sensu. Chyba, że zaplecze ma być regionalne - np. chcesz pozycjonować firmy ze Szczecina, to wtedy mozna wziac pare firma-xxx.szczecin.pl itp.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

czy niewielka to zależy od skali, przy 1000 sztuk jednak kwota robi się już znaczna :D

dla googla to raczej nie robi różnicy, jak wstawisz spam sklonowany ze sklonowanego spamu to i tak ban, choćby nie wiem jakie rozszerzenie domena miała.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

właśnie o to mi chodziło... o cenę... regionalne są dużo tańsze... i jeżeli dla googla nie ma to różnicy to biorę regionalne.

Natomiast mam jeszcze jedno pytanie brać domeny pod zaplecze ze słowami kluczowymi w nazwie czy coś w stylu s1.rybnik.pl bg3f.pasikurowice.pl :-)) ???

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności