Skocz do zawartości

Kto chciał pozycjonować Google w Google? Przyznać się!

SirZooro

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą o mało nie spadłem z krzesła, jak na stronie Googla przeczytałem coś takiego:

O dziwo, my też dostajemy spam o treści:

,,Szanowni Państwo google.pl!

Odwiedziliśmy Państwa witrynę i stwierdziliśmy, że nie jest wymieniana w większości najważniejszych wyszukiwarek ani katalogów..."

Kto to wysyła takie oferty? Przyznać się! :):wow:;)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Co jak co, ale nadwyżki mocy niekiedy przeznacza się na dziwaczne frazy, tak na przykład pozycjonowałem Google na "gugle" (na tą frazę się zafiltrowało ;) ), google, gogle, itp., właściciele niektórych innych systemów sadzili niewyobrażalne moce pozycjonując onet.pl pod "onet", wp.pl pod "wp", itd.

Pozdrwiam, J.

Przed chwilą o mało nie spadłem z krzesła, jak na stronie Googla przeczytałem coś takiego:
O dziwo, my też dostajemy spam o treści:

,,Szanowni Państwo google.pl!

Odwiedziliśmy Państwa witrynę i stwierdziliśmy, że nie jest wymieniana w większości najważniejszych wyszukiwarek ani katalogów..."

Kto to wysyła takie oferty? Przyznać się! :D:) !!!

Przepraszam,że narozrabiałem.Nawet nie wiem co dokładnie zrobiłem.Mam zerowe pojęcie o komputerach.Gdzieś wlazłem i coś zacząłem naciskać i samo tak wyszło.Macie zapewne ubaw,ale ja przeżywam stres,bo jeśli mocno namieszałem,to nie wiem jak to odkręcić.jeszcze raz najmocniej przepraszam.pawellll72

To ma już ze 3 lata.

czyta się miedzy wierszami , ten post ukazuje tylko , jak bardzo jesteśmy zainteresowani tym co G podaje , zwróc uwagę na date rejestracji tego user na PIO i po takim czasie zaglądną on tam.

a sie założę ze cała masa nawet nie wie o jakim fragmencie rozmawiamy

Marketing internetowy dla firm

Jedna kwestia to czy przeczyta się, a druga to czy zapamięta się coś jako ważną informację. Z tym forum też pewnie tak jest, że większość przeczytała przyklejone tematy i tyle, potem śledziła tylko nowe (no chyba że ktoś ma nieograniczoną ilość czasu i ogromną chęć żeby przeczytać wszystko od początku). Warto by się zastanowić ile osób tak właśnie robi - data rejestracji nie ma tu nic do rzeczy.

EOT

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności