Skocz do zawartości

wyszukiwarka imprez

pgolob

Rekomendowane odpowiedzi

Virusek spokojnie !!!

pgolob widać, że jesteś początkującym grafikiem, ale nie jest tragicznie. Logo kiepskie (efekty nieciekawe), gradienty na nagłówkach za mocne (niepotrzebne takie duże przejście, aż do bieli),kolor tła boksów troche nie pasuje odcieniem. Postaraj się zrobić coś delikatniejszego, zaglądnij na digart, tam zobaczysz przykładowe, dobre prace. Póki co po wejściu na twoją stronę przenosimy się do krainy mrozu i lodu.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Virusek spokojnie !!!

pgolob widać, że jesteś początkującym grafikiem, ale nie jest tragicznie. Logo kiepskie (efekty nieciekawe), gradienty na nagłówkach za mocne (niepotrzebne takie duże przejście, aż do bieli),kolor tła boksów troche nie pasuje odcieniem. Postaraj się zrobić coś delikatniejszego, zaglądnij na digart, tam zobaczysz przykładowe, dobre prace. Póki co po wejściu na twoją stronę przenosimy się do krainy mrozu i lodu.

OK. Zgadzam się. Może nie jest to "wypaśny" serwis pod względem graficznym. Ale mam jedno pytanie. Czemu nikt na tym forum nie oceni serwisu pod względem funkcjonalności, pomysłu, użyteczności. Wchodząc na google oczekujemy ze znajdziemy interesującą nas stronę, odwiedzając wp liczymy na ciekawe wiadomości. Nie korzystam z tych serwisów bo mają wypaśną grafikę (czyt. google:). Ja jestem wyznawcą zasady treść nad prezentacją. Co nie znaczy, że wasze uwagi są złe. Ale chciałbym choć raz usłyszeć coś więcej prócz "fajna/kiepska grafika". Chcę wyszukać imprezę: wchodzę na wyszukiwarkę, chcę obejrzeć coś ładnego: umawiam się z Dodą:)

Pozdrawiam i czekam na kolejne komentarze.

1. Niepotrzebnie poświęcasz tyle miejsca na top

2. Opisy imprez są tak zdawkowe, że nie wnoszą zbyt wiele wartości i wiedzy o samej imprezie

I to mi się podoba:). Co do opisów imprez: Staram się żeby opisy były jak najszersze, ale dopiero co ruszyłem z serwisem i raczej postawiłem na początku na ilość. Więc są głównie imprezy opisane w skrocie, to co najważniejsze: nazwa, data, lokalizacja i ew. godzina. W przyszłości obiecuje opisy bedą dokładniejsze:).

A tym top'em zajmę sie jutro. Dzięki za uwagi mariolosek. Pozdrawiam

Mało imprezowa grafika, strona wogóle nie kojarzy mi się z dobrą zabawą ;/

Bo nie musi się kojarzyć :) Przypominam, że to jest wyszukiwarka a nie strona o rozmnażaniu króliczków:D Grafika na wyszukiwarce nie musi się kojarzyć. Strona o króliczkach a owszem. :) To oczywista oczywistość!

Chyba jednak musi być atrakcyjna graficznie . To nie wyszukiwarka kursów pkp czy pks tylko imprez artystycznych i rozrywkowych. Moim zdaniem dwie czy trzy rozbrykane panny w header zrobiły by swoje . Strone zrobiłbym ciemną a nie białą. Nie poszedlbym na impreze z tej strony bo moim zdaniem bylaby .....nudna.

Chyba jednak musi być atrakcyjna graficznie . To nie wyszukiwarka kursów pkp czy pks tylko imprez artystycznych i rozrywkowych. Moim zdaniem dwie czy trzy rozbrykane panny w header zrobiły by swoje . Strone zrobiłbym ciemną a nie białą. Nie poszedlbym na impreze z tej strony bo moim zdaniem bylaby .....nudna.

Dwie rozbrykane panny? Całkiem niezły pomysł. Może go wykorzystam:)

Właśnie poznałeś jedno z prawideł marketingu: "Ładny cycek sprzeda wszystko, łącznie z wkładami do szamba" ;-)

c2h5oh

"The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners"

Kolczyki | Biżuteria Swarovski

Właśnie poznałeś jedno z prawideł marketingu: "Ładny cycek sprzeda wszystko, łącznie z wkładami do szamba" ;-)

Tylko to trochę dyskryminacja płci piękniejszej;-) Chyba że wstawie na stronke dwa osobniki płci przeciwnej. Wtedy kazdy powinien być zadowolony:)

Virusek spokojnie !!!

Co do tego koloru tła boksów. Na laptopie na którym pracuje te tła wyglądały OK. Wszystko się ładnie komponowało. Ale dzisiaj zauważyłem na innym kompie, że te tła są zupełnie inaczej wyświetlane i zupełnie nie pasują do reszty. Dlatego postanowiłem je usunąć. Kolory na belkach też wyglądają troche inaczej ale wydaje mi sie, że jest OK. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności