Skocz do zawartości

Spece od pozycjonowania we wloszech

ProWeb2

Rekomendowane odpowiedzi

sensor napisał(a):
że to jest taki kierunek artystyczny.

Raczej rzemieślniczy.

Może oni też czytają to forum. Tu było prezentowane sporo takich stron, a że języka nie znają uznali je za wzór do naśladowania. Wszak wszyscy wiedzą, że najlepsi pozycjonerzy są w Polsce.

Eksperyment Discover.pl

pneuma napisał(a):
najlepsi są w Rosji

;););)

W Rosji to stosują jakieś metody jeszcze bardziej tajne niż w Polsce.

(Mam na myśli ten włam na mój serwer o którym kiedyś pisałem).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Rafal napisał(a):
W Rosji to stosują jakieś

no nie wiem, to co widziałem i ile stron mają poindeksowane to głowa boli, żadna z polskich firm tyle nie ma, a co do poglądu

Yeden napisał(a):
najtańszy=najlepszy
to na całe szczście powoli się to zmienia

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Chciałem kiedyś zlinkować link do linka z guestbooka z PR 4 - nawet wstawiłem tam anchortekst napisałem że stronka miła i wogóle (po ichnemu) i nim Google zdążyło zaindeksować znalazłem się na 3 stronie za 30 wpisami w kazdym kilkadziesiąt linków z .ru na końcu !

To że są tacy dobrzy bierze sie z biedy społeczeństwa, wiadomo ,że dobrze jest zarabiać na zachodzie a wydawać u siebie w kraju gdzie ceny dzieliy czasem przez 2. A że w rosji jeszcze większe dysproporcje w zarobkach to i motywacja do zarobienia paru dolarów większa.

...

no i mają niż demograficzny, wszyscy chcą uciekać

władze nawet myślą nad wprowadzeniem jakiś ustaw, które by blokowały ichnim kobietom wychodzić za mąż za bogatych amerykanów i europejczyków.

A ponoć żony są tam najlepsze bo nie znają słowa feminizm i równouprawnienie, heh

AirMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności