Skocz do zawartości

WebMachine.pl - system linków tematycznych, stałych i rotacyjnych

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Rozkręci się :)

Bardzo fajnie wygląda używanie systemu WM razem z jakimś rotacyjnym. Ostatnio zrobiłem test. Pozycjonowałem stronę tylko SWLem rotacyjnym, przydzieliłem bardzo duże ilości pkt i nie mogłem wskoczyć do TOP10. Potem zmieniłem strategię i obniżałem ilość pkt oraz dodawałem linki stałe z WM z dobrych stron. Okazało się, że jak doszło parę linków stałych to mogłem przydzielić dużo mniej pkt [linków rotacyjnych] aby utrzymać frazy w TOP10.

Znalazłem też sposób na wychodzenie z filtrów nakładanych za używanie SWLi. Linkując zaplecze tylko linkami rotacyjnymi dostałem filtry na 2 domenach. Kiedy podlinkowałem je stałymi linkami WM filtry puściły po kilku dniach :) To chyba nie przypadek.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szczerze mówiąc zapowiada się fajnie, na tyle fajnie, aby skusić się na przetestowanie ;-) Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania.

Brad, mógłbyś zaktualizować PR stron systemowych po ostatnim updacie :-)

Narazie mamy mało stron więc robimy update automatycznie co 7 dni.

Szczerze mówiąc zapowiada się fajnie, na tyle fajnie, aby skusić się na przetestowanie ;-) Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania.

Ja tym bardziej mam taką nadzieje :blink:

Liczę Lexy z Twojej strony jako "oblatanego" pozycjonera na info co można dodać/zmienić w systemie aby korzystanie z niego było prostsze, szybsze, wygodniejsze i bezpieczniejsze.

Oczywiście opinie innych użytkowników są jak najbardziej wskazane :D

Czy przewidujecie dodawanie zagranicznych stron?

Co do nowych kategorii, przyporządkowałam już swoją stronę do jednej, ale nadal się nie wyświetla mimo poprawneji instalacji. Nie widzę tylko jej ID, więc nie mogę go podać.

Przy okazji mam małą sugestię, aby klikając na "rozpocznij współpracę" można było ustawić swój status na "anonimowy" (w polu: właścicle) tak, aby każdy miał wybór czy jego nick ma się wyświetlać czy nie.

Czy przewidujecie dodawanie zagranicznych stron?

Jeśli użytkownicy będą zainteresowani taką funkcją to tak.

Co do nowych kategorii, przyporządkowałam już swoją stronę do jednej, ale nadal się nie wyświetla mimo poprawneji instalacji. Nie widzę tylko jej ID, więc nie mogę go podać.

Do jakiej kategorii ją przypisałaś?

ID strony można sprawdzić np. po linku w moje strony -> aktualizuj.

Link ma postać: https://www.webmachine.pl/userstrony.php?aktualizuj=000000ID

Przy okazji mam małą sugestię, aby klikając na "rozpocznij współpracę" można było ustawić swój status na "anonimowy" (w polu: właścicle) tak, aby każdy miał wybór czy jego nick ma się wyświetlać czy nie.

Hmmm, nie za dużo tej anonimowości? Można ukryć adres strony, ale po co login?

Żeby odpowiedzieć na to pytanie potrzebuje danych:

1. Twój login i ID Twojej strony

2. Login użytkownika, któremu zaproponowałeś transakcje i adres zagwiazdkowanej strony.

3. Warunki wymiany co i ile w zamian za co.

edit:

Z Pakinterem rozwiązaliśmy problem na PW, czekam Lexy na dane od Ciebie.

• 1 miesiąc temu...

Brad i co z systemem, stron nie przybywa, nie bardzo jest się z kim wymienić, a szkoda bo system zapowiadał się bardzo ciekawie. Chyba musisz zintensyfikować promocję systemu :)

Mała sugestia - może warto wprowadzić funkcję powiadamiania na maila o złożonej propozycji wymiany. (Może jest już ta funkcja ale nie zauważyłem ;))

No niestety ja swoją stronę wycofałam właśnie ze względu na bardzo małą ilość stron :D Po długim czasie od dodania swojej przybyły raptem 2 nowe adresy. Z tym konkursem to mógłby być dobry pomysł, ewentualnie z jakąś małą promocją na blogach.

Moim zdaniem jest już wystarczająca ilość stron, aby znaleźć coś ciekawego. Sam dodałem kilkanaście stron z ponad 4 letnim "stażem" w sieci i uważam, że w webmachine jest więcej wartościowych stron niż w innych systemach. A dlaczego wycofałaś stronę nie wiem, przecież webmachine jak się nie wymienisz nie emituje żadnych linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności