Skocz do zawartości

Przekierowanie domeny

MagicMike

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przeglądam forum od jakiegoś czasu, czytam o przekierowaniach 301 ale nie znalazłem opisu podobnego do mojej sytuacji.

Otóż wygląda to tak:

mam dwie domeny: młodszą ale z większym ruchem, ilością linków itp. i starszą o rok która ma mniejszy ruch, sporo linków jednak mniej niż młodsza domena.

Na obu witrynach są serwisy o tej samej tematyce jednak zgoła inaczej wykonane. Chcę się pozbyć starej domeny jednak nie tracąc jej ruchu i linków. Czy w takim wypadku gdy mamy porównywalne serwisy i przekierujemy przez 301 stary serwis na nowy to czy taka operacja źle nie wpłynie na nowy ?

Chciałbym żeby nowy serwis nie stracił nic na swojej wartości (bo jest dużo bardziej wartościowy niż stary serwis) i dodatkowo zyskał ruch ze starego serwisu.

Jak za dużo zakręciłem to powiedzcie :soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności