Skocz do zawartości

Apel

Witer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taki apel do wszystkich właścicieli katalogów.

Wiemy że teks się liczy i jest najważniejszy content więc proszę o zmianę lub wyrażenie opini na temat zmian ograniczeń ilości znakw opisu strony.

Mam kilka stron które kataloguje (nie którzy powiedzą że jestem świr) i mam ładne sensowne opisy porobione tylko że niektóre dłuższe niż 500 znaków i tu du...pa. Bo w większości katalogów max jest ustawiony na 250.

skoro content is king to przyłóżmy do tego rękę.

Proszę ustawcie 600 lub 700 znaków - min=250 a max=600

pozdr

A ty nie mylisz katalogu z blogiem ? Co ty chcesz tam wypisywać ? Katalog to katalog więc pisanie w nim poematów mija się trochę z celem

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A ty nie mylisz katalogu z blogiem ? Co ty chcesz tam wypisywać ? Katalog to katalog więc pisanie w nim poematów mija się trochę z celem

I tutaj się z Tobą nie zgodzę. Nie ważne czy to katalog, czy prcel. Im więcej tematycznego i unikalnego tekstu tym lepiej. Właśnie robię testy na podtrzymanie mojej teorii, ale już wiem jakie będą wyniki;)

mks tu się zgadzam ale niektórzy to już w fobię popadają. Niedługo właściciele galerii internetowych będą żądali opisu do zdjęcia z minimum 1000 znaków oryginalnego tekstu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo,

250 znaków to kurcze dwa znadnia. Opis to opis, jedni walą co popadnie aby mieć różne te opisy, a inni się trochę przykładaja do tego tak jak ja.

Powiedziałem że większość katalogów ma ustawione min i max gdzie max to przeważnie 250 lub 300 znaków. Są również katalogi w których można poemat napisać...

Ale mi chodzi o taki zryw właścicieli katalogów.

Po co ułatwiac życie G. Nie oddawajmy katalogów tak łatwo bo to fajna rzecz ale aby tego dokonać to warto by trochę o nie zadbać np zmienić ograniczenia opisów.

Nie chce aby był to precel tylko katalog do którego można dodać sensowny opis. Jeśli ktoś chce dodać stronę z opisem dwuzdaniowym jego sprawa, ja bym chciał aby opis był dłuższy dla mojej strony...

Myślę że to kozystne będzie obopólnie dla mnie i właścicieli katalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności