Skocz do zawartości

Czy to jest filtr google?

edu-write

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Dwa miesiące temu wykupiłem domene www.e-pisanie-prac.pl codziennie dodawałem ją do katalogów (max dwa lub trzy dziennie). Strona po miesiącu znalazła się na 30 miejscu była tam trzy tygodnie i nagle pewnego dnia znikła. Nie stosowałem żadnych niedozwolonych technik tylko ja sukcesywnie katalogowałem lub dodawałem sygnaturę w forach dyskusyjnych. Obecnie po ponad 2 miesiącach mam 100 backlinków nie jest to chyba za dużo, nie stosowałem żadnych SWL-i.

Co mogło być przyczyną? Czy to przez to, że to młoda domena. Jeśli to filtr to kiedy i jak z niego wyjść?

dzięki za info... Jeszcze chciałbym wiedzieć co robić dalej bo różnie z tym piszą na forum... Robić swoje i spokojnie dodawać ją do katalogów czy narazie odpuścić?

z góry dzieki za informacje

Rób swoje, tylko skup się na dodawaniu do wartościowych i przede wszystkim tematycznie powiązanych katalogów/precli. Odpowiednie linkowanie jest bardzo ważne.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

podobny problem mam z moja electrical stroną.

od jakiegoś tygodnia ZERO trafficu z googla. :blink:

najprostszy przykład - fraza "electrojob".

Po wpisaniu jej jakieś dwa tygodnie temu w yahoo, google.com i google.co.uk zajmowałem 3 pierwsze miejsca.

teraz rank checker pokazuje mi ze jestem na miejscu 80-tym i 98-mym... :(

Inna fraza - dwa tygodnie temu 4 w google.com a teraz 87... :shok:

koniec FSB czy filterek?

dodam jeszcze, że analiza linków w narzędziach google nie pokazuje ZADNYCH Linków do strony bez www a było ich około 150...

ustawiłem 301 na nazwę z www przed domeną i to chhyba był błąd bo domena bez www była lepiej oceniana przez SE.

Teraz nie mam pojecia co zrobić - zmienić na bez www a tam zero linków - trzymać domenę z www - zero trafficu...

możecie pomóc w zidentyfikowaniu problemu?

z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności