Skocz do zawartości

Filtr ale i różne zawirowania

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

więc tak 12.11.2008 strona helpers.pl dostała filtra, spadek PR z 3 na 2,wywaliłem SWL , zmniejszenie BL w google, po około 1.5tygodnia strona powróciła,ucieszyłem się :) przez ten czas pr wzrósł na pr 3,następnie po około 2 tygodniach znowu wpadła w filtra, pr spadł do 2 :) a,zero BL w google, zawirowania konkretne,pod frazą "porady" strona szaleje od 5 strony wzwyż,na inne frazy również, inne strony pod tą właśnie frazą też jakoś śmigają po top 10, site troszke wzrósł ale stanął, macie jakieś pomysły co to się dzieje ?? czy to zwykły filtr czy może jakieś zawirowanie ??

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

tak jak mówiłem google prowadzi taktykę zawirowań , dzisiaj w właściwie przed chwilką strona powróciła ;P na nawet lepsze pozycje ale pewnie za jakiś czas znowu wpadnie w "filtra"

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

eh po około 7 dniach od wyjścia z filtra,strona znowu ( w tej chwili) wpada w filtra :rolleyes: od około 2 miesięcy,strona wpada i po około 7 dniach wychodzi z filtra,w środę wpada i w środę wychodzi w godzinach popołudniowych lub wieczornych (raz wyszła po 1.5 tygodnia w sobotę),google konkretnie świruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności