Skocz do zawartości

najbardziej efektywny "katalogator"

pitreq_

Rekomendowane odpowiedzi

W działaniu przypomina bardzo Sprytne Katalogowanie...czemu nie założyłeś swojego topicu o tym programie w dziale Narzędzia ?

Kilka pytań:

1. Program umożliwia tworzenie profili dla najróżniejszych stron i czy można je przełączać w trakcie katalogowania ?

2. Baza katalogów jest jakoś aktualizowana ? Czy jest możliwość indywidualnie sobie ją zaktualizować o listę w .txt ze strony Mar-a > https://www.katalogiseo.info/ ?

PS. Zmień linki do trailerów w swoim poście bo teraz nie działają.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

1. Program umożliwia tworzenie profili dla najróżniejszych stron i czy można je przełączać w trakcie katalogowania ?

2. Baza katalogów jest jakoś aktualizowana ? Czy jest możliwość indywidualnie sobie ją zaktualizować o listę w .txt ze strony Mar-a > https://www.katalogiseo.info/ ?

PS. Zmień linki do trailerów w swoim poście bo teraz nie działają.

Linki powinny już działać. Myślę, że wkrótce założę wątek w dziale narzędzie. Nie zrobiłem tego jeszcze bo chciałem dopracować kilka ważniejszych udogodnień.

Ad. 1

W zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie, tyle że przy każdym otwarciu nowej strony ładuje się indywidualny zestaw katalogów, ustawień i opisów, odpowiedni dla danej strony. Po ponownym wejściu na poprzednie strony trzeba więc po prostu tylko skoczyć na liście do ostatnio dodawanego miejsca.

Ad. 2

Na tym etapie jeszcze nie aktualizowałem bazy, ale oczywiście istnieje pełna możliwość edycji listy katalogów. Lista jest uaktualniana w programie z pliku tekstowego, a dokładnie z pliku csv, więc nie ma z tym problemu.

Aktualnie chcę dopracować tutoriale, a potem zrobić moduł autoskanowania netu w celu szukania katalogów i precli, których jeszcze nie ma na liście i automatycznego ich kwalifikowania i dodania do listy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności