Skocz do zawartości

Ile śpicie?

SiMooN

Ile śpicie?  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile godzin śpicie?

• < 3
      0
    • 3-5
      11
    • 5-7
      54
    • 7-8
      37
    • > 8h
      34

Rekomendowane odpowiedzi

zależy z kim śpie :blink:

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Ja zauwazylem taka prawidlowosc ze siedzenie przy kompie jest bardzo meczace. Jak siedze dlugo, zaraz przed snem np. 20 - 24 to pozniej spie z 10h i nie moge sie podniesc. Jak natomiast robie cos innego to znacznie latwiej mi sie wstaje i mniej musze spac. Nie wiem czemu tak mam ale juz inni znajomi tez potwierdzili ta zaleznosc.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ja zauwazylem taka prawidlowosc ze siedzenie przy kompie jest bardzo meczace. Jak siedze dlugo, zaraz przed snem np. 20 - 24 to pozniej spie z 10h i nie moge sie podniesc. Jak natomiast robie cos innego to znacznie latwiej mi sie wstaje i mniej musze spac. Nie wiem czemu tak mam ale juz inni znajomi tez potwierdzili ta zaleznosc.

Spróbuję tak od nowego roku :blink:

przeważnie 6h. Zasypiam o 00.00 wstaję o 06.00.

Bo obecnie to dzień jest za krotki i noc też jest za krotka

Skąd ja to znam? ;> U mnie jest to przedział od 6 godzin w trybie roboczym do 10 (max 12) godzin w trybie weekendowym.

hmm zabrakło skali - żeby sięwyspać spię zazwyczaj 9-10h, jak niemowlak. Ale zdarza mi się spać 4-5h wtedy wstaje jakby nigdy nic, tak jak co dzień - punkt 10ta, tylko ok 22giej już lece z nóg ;)

ps. juz chcialem napisac petycje do matki natury, ze doba powinna miec 48h - 24h praca, 24h odpoczynek :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Z 8h , 6 w nocy i 2drzemki obowiązkowo po obiedzie jak w terenie nie jestem.

Wlasnie taki wlasnie tryb przejsciowy (po obiadku spanie okolo 1,5-2 h) jest bardzo wydajny, czlowiek jest wydajniejszy przynajmniej takie jest moje zdanie. Potem sie robi oczywiscie do 01.00 ale sama wydajnosc jest duza

A z tego co mi wiadomo najbardziej wydajna jest dokładnie 15-17 minutowa drzemka w ciągu dnia. Nie więcej, nie mniej. Gdzieś wyczytałem na podstawie badań neuronowych czy coś tam coś tam :rolleyes:

Ja słyszałem, że do 30 minut.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zazwyczaj poniżej 8 godzin. Dzisiaj zasnąłem po 4 i wstałem o 10, wczoraj zaś zasnąłem gdzieś koło pierwszej w nocy, a budzik budził mnie od godziny 5:30 (o której to miałem wstać), aż do 8:30, kiedy to łaskawie podniosłem się z wyrka. ;-)

Różnie to bywa, staram się ograniczyć sen (coś jak technika twardego snu Napoleona), ale średnio mi to wychodzi, to wszystko przez tego lenia.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Ja staram się spać ok. 7 godzin, ale nie dłużej niż 8, bo szkoda czasu.

Zazwyczaj kładę się ok. 01-03 wstaje 09-10 / 7dni w tygodniu

No chyba że :puknijsie: wtedy czasem 9-10h chrapie jak zabity :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności