Skocz do zawartości

Linki do strony validacji W3C

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że "w modzie" jest zamieszczanie takowych linków w formie tekstowej lub graficznej na stronach mogących pochwalić się zgodnością z standardami sieciowymi :P.

I w związku z tym tak się zastanawiam czy linki prowadzące do strony z walidacja kodu W3C validator.w3.org/check?uri=referer oraz do walidatora CSS też są brane pod uwagę jako linki wychodzące z danej strony co może powodować obniżanie "mocy" linkow.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a jest jakiś validator W3C offline?

Dżyszla to nie robi sie modne, od bardzo dawna ludzie linkuja w taki sposob

W taki sposób to znaczy sposób linkowania czy wogóle zamieszczanie znaczka o zgodności? Bo ja miałem na myśli to drugie.

Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany wiec jeszcze raz:)

Wiadomo im więcej linków wychodzących tym rozkład mocy słabnie i dlatego zastanawiam się czy linki do tego walidatora w3c zamieszczanych na stronach zgodnych z specyfikacja w3c

HTML https://validator.w3.org/check?uri=referer

oraz

CSS https://jigsaw.w3.org/css-validator/validat...tymalizacja.com

też są traktowane jak "zwykłe" linki czy też może z uwagi na specyficzny charakter nie są brane pod uwagę przez google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

z podanego linka w moim pierwszym poście wynika, że są...

Proszę, jeszcze drugi link na potwierdzenie tej teorii

wątpię, aby było to traktowane w jakiś szczególny sposób - link jak kazdy inny dla google.

Mion moim zdaniem nie jest tak, ze nie sa brane pod uwage. link to link. mysle, ze oslabia moc jak kazde linki wychodzace.

ale... poszukaj w archiwum testu webcentera nt wakacji

tam strona, ktora linkowala do tematycznych kategorii dmozu byla wyzej od reszty.

oczywiscie taki link do w3c w 99% nie bedzie tematycznie zgodny ale jest to link do bardzo mocnej domeny. mysle, ze to moze dzialac in plus.

moim zdaniem nie jest tak, ze nie sa brane pod uwage

Te linki nic nie daja.

Na jigsaw.blabla.blabla? jest

<meta name="ROBOTS" content="NOINDEX, NOFOLLOW" /> 

a w https://validator.w3.org/robots.txt

jest

User-agent: *

Disallow: /check

szkoda baterii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności