Skocz do zawartości

Precle na wordpress.com idt.

voximdo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiałem się ostatnio nad postawieniem presella, i nawinęła mi się strona wordpress.com, na której możemy sobie sprawić bloga bez domeny i serwera, i tutaj mam takie pytanie czy warto na takim czymś postawić precelka ? Miał ktoś z tym jakieś styczności ?

Pozdrawiam,

Aha, i jeszcze blogspot.com - niebanowalne. :blink:

No nie polegałbym na blogspocie. Po pierwsze należy do google, po drugie za dodanie kiedyś wpisu do dosłownie kilku katalogów złapałem filtr (wiem wiem, mógł to byś przypadek). Może nie banowalne, ale na pewno z filtrem nie ma problemu.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Nie banowalne, bo nie da się zainstalować SWLi :shok:

A swoją drogą, warto... np. jako tylko wyłącznie nasze własne precle, albo trafniej blogi reklamowe :blink:

Polecam także: blogi.pl, nie trzeba linkować, a w indeksie wpisy pojawiają się w ciągu kilku godzin.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ad1. Tak, na wordpress.com możesz dodać nowych użytkowników, ale nie ma tam rejestracji.

Ad2. Tak, ale nie w stopce... (worpress.com), jednie jako Blogroll, na blogi.pl można edytować szablony.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Obydwa mają wady i zalety, a podstawowa zaleta jest taka, że nikt cię nie wykopie..

eeee jak to niebanowalne ?? dostałem bany i na blogspocie i na WP ! - nie było w zawartości żadnej sieczki , średniej jakości blogi, w artykułach po dwa, trzy linki.

Mało tego, po banie w googlu, zbanowali od razu konto na blogspocie. Jeśli szybko się nie zareaguje, to nawet nie pozwolą zrobić kopii. Prawie identycznie miałem na WP. Ale w obu przypadkach pewnie zasługą było to że miałem na jednym koncie po 10 blogów...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności