Skocz do zawartości

zniknięcie strony z google

leeloo

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem, i z tym problemem trafiłam tutaj, pomóżcie o co chodzi?

moja strona zyła sobie własnym zyciem, juz od dawna, od jakiś 2 - 3 lat. zawsze była w wyszukiewrce dość wysoko, na jakiejs 3 pozycji. stronę robiłam sama, pomału, wszytko działało.. ostatnio zostałam zostałam telefonami z pewnej firmy czy chcę u nich wykupic obsługę nie wiem jak to nazwac, zarzadzania stroną, ze bedą monitowali ja, umieszczali słowa kluczowe by była wysoko, podziekowałam, moja pozycja w googlach mi wystarczyła, za kilka dni wstukuje w wyszukiwarkę hasło, nie ma strony, wpisuje wiec to site: i nic nie pokazuje, zniknęłam, co się stało, jak to możliwe, nic nie zmieniałm, nic nigdzie nie dodawałam, co teraz? prosze pomóżcie lub choć wytłumaczcie co się stało, jestem załamana, czy to możliwe by ktoś specjalnie coś zrobił by mnie wyrzuciło? proszę o dopowiedz

Nie wiemy jaki jest adres Twojej strony, więc ciężko Ci pomóc.

Może miałaś na stronie coś niezgodnego z wytycznymi np. ukryte linki, a firma w zamian za to, że nie chciałaś z nimi współpracować zrobiła Ci "przysługę" i zgłosiła sprawę Google?

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Nie wiemy jaki jest adres Twojej strony, więc ciężko Ci pomóc.

Może miałaś na stronie coś niezgodnego z wytycznymi np. ukryte linki, a firma w zamian za to, że nie chciałaś z nimi współpracować zrobiła Ci "przysługę" i zgłosiła sprawę Google?

nie miałam i nie mam, teraz, po kilku godzinach czytania wszytkiego co jest w necie znów wpisałam site:moja strona i tak jak wczesniej nic nie pokazywalo, teraz jest, ale z odnosnikami do roznych podstron, np moja strona/kontakt , ale nie ma nigdzie głównej strony, a przecież jako pierwsza powinn siępojawiać z koncowką .pl, nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam

czy z google w ogóle mozliwy jest jakiś kontakt? czy to możliwe ze ktoś wycina takie numery?

Ostatnio się już działy takie numery, dużo stron poleciało (przez błąd Google), następnego dnia wróciły - poleciały właśnie główne strony, podstrony w indeksie były.

Dzisiaj tez się dzieją dość dziwne rzeczy (niektóre strony raz wyglądają jak zafiltrowane, a kilka godzin później już wszystko ok).

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Ostatnio się już działy takie numery, dużo stron poleciało (przez błąd Google), następnego dnia wróciły - poleciały właśnie główne strony, podstrony w indeksie były.

Dzisiaj tez się dzieją dość dziwne rzeczy (niektóre strony raz wyglądają jak zafiltrowane, a kilka godzin później już wszystko ok).

boszzz, mam nadzije ze to tylko zbieg okolicznosci, i tak spac nie bede mogła, tylko od razu wyleciałabym z wyszukiwarki? zobacze jutro, i tak dziekuje za odzew, jakos mi lepiej, dzieki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności