Skocz do zawartości

spadek dochodow

killdrez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W czasie, gdy sygnalizujecie spadek przychodów - ja notuję znaczny wzrost. Strony wyłącznie polskojęzyczne, standardowe rozwiązania w zakresie lokalizacji reklam, kolorystyki, formatu... wniosek: popracujecie np. nad profilem tematycznym stron zawierających reklamy, bo problem z pewnością nie wynika z np. generalnego obniżenia stawek.

W czasie, gdy sygnalizujecie spadek przychodów - ja notuję znaczny wzrost.

U mnie też raczej lepiej niż źle. CTR waha się, ale nie zauważyłem ostatnio jakiejś niewyjaśnionej zmiany. CPM też się waha. Czasem są różnice 100-200% w dól lub górę, ale pewnie każdy tak ma.

(Mówię TYLKO o polskich reklamach.)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

oprócz minimalnego spadku, zauważyłem, że reklamy adsense nie zawsze się wyświetlają, akurat byłem u znajomego, właczam stronę i NIE MA reklam, znajduje to też odbicie w wynikach (wejść na stronę główną około 2500 - wyswietleń 250-350) - też to zauważyliście?

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

kazur nie chodzi o brak reklam ze względu na "słabą" tematyke ale brak reklam na domenie np: domena.pl - nie ma reklam, to samo -> domena.pl/index.html - reklamy są. wprawdzie wczoraj tego nie zauważyłem ale pisałem pare miesięcy temu, że i u mnie takie zjawisko zaobserwowałem. u mnie pomogl redirect.

ja wlasnie zmienilem kolory reklamy i CTR mi skoczyl 2x, byc moze to zbieg okolicznosci ale warto poeksperymentowac

ja na stronie www.sennik.biz tez eksperymentuje z kolorem reklam

wykorzystalem skypt do losowania i za kazdym razem na stronie inny kolor reklam sie pokazuje, zobaczymy czy da to jakies rezultaty

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

eee, szkoda czasu zeby codziennie zmieniac kod

a co złego z zmianie co wyświetlanie

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

A kto mowi zeby zmieniac recznie? :) Odpowiedni skrypcik dajesz pobierajacy dzien miesiaca i na tej podstawie pobiera kolorki (np. z tablicy).

Glownie chodzi o to zeby stali uzytkownicy nie przyzwyczaili sie do tego banerka (bo wtedy zwykle go ignoruja :P ). A jak zmieniasz codziennie to jednak zawsze zauwaza chociaz ze jest inny kolorek :lol:

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności