Skocz do zawartości

www.e-kartka.net

mat123pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie się czepiam, ale przydałyby się polskie znaki w tekście "Wirtualne kartki na kazda okazje...". Jak czcionka ich nie ma to łatwo możesz dorysować i będzie mniej w oczy kłuło.

Kolorki słodkie, ale tematycznie pasujące. Tło menu trochę się gryzie z resztą, ale za to menu od razu widać :rolleyes:. Nie jest źle.

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

top dosc fajny

menu tez - zwlaszcza te przypinane karteczki - chyba juz gdzies ten pomysl widzialem na stronie z kartkami :P (chyba nawet na mojej :rolleyes: )

ale wyglada dosc fajnie - ja bym te kwadraciki ze stopki wywalil powered by i czas generowania strony - bo po co to komu ??

kolejna sprawa to serwer - jak to w tej chwili laduje sie dosc dlugo, a online praktycznie jestem tylko ja ;)

kartki wymagaja naprawde sporego serwera i transferu - jak myslisz powaznie o tej stronie, to zapomnij o hostingach, potrzeba naprawde solidnego dedyka, by sie bawic w kartki. Oczywiscie na poczatek starczy host. Ale pomysl o jakims lepszym.

No i powodzenia w pozycjonowaniu i do zobaczenia w TOP 10 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności