Skocz do zawartości

WordPress 2.7

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Udało mi się osiągnąć sukces;

Problem nie leży w automatycznej aktualizacji, tylko występuje po stronie downloadu. Zapraszam do poczytania jak należy sobie poradzić z tłumaczeniem Wordpress 2.7.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jakies krytyczne bledy zostaly odnaleziony w poprzedniej wersji czy tylko skonczylo sie na dodaniu nowych funkcjonalnosci?

Tak sie sklada ze kazdy apdejt wordpressa dla mnei to koszmar, musze kazdy plik porownywac bo mam mocno pomodyfikowany swoj wordpressik, dziekuje za info.

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Mi się tam nowy panel podoba - jeszcze się nie zagłębiałem w kod, ale wygląda fajnie. Tłumaczeń nie ściągam, bo w sumie nie są mi do niczego potrzebne.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Wciąż drażnią mnie te ruchome elementy w JS i średnio działa automatyczny update wtyczek. We wersji 2.6.x nie było takiego problemu z automatyczną aktualizacją. Na niektórych WP wykrywa mi nowszą wersję jakiejś wtyczki, na innych nie. No i szkoda, że skoro da się przenosić różne elementy to akurat All In One SEO Pack jest nieruchome, na stałe wstawione na sam dół.

Co do automatycznej aktualizacji wtyczek to na 2.6.x też był z tym problem, że nie zawsze wykrywał najnowsżą wersję jakiejś wtyczki jak istniała. A już myślałem, że tylko ja miałem z tym problem hehe. Prawdę mówiąc nie wiem w czym problem bo np. 2 blogi na tym samym serwerze w wersji 2.6.5 i na jednym wykrywa na drugim nie wykrywa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No i szkoda, że skoro da się przenosić różne elementy to akurat All In One SEO Pack jest nieruchome, na stałe wstawione na sam dół.

To faktycznie jest wyjątkowo irytujące. Może dodadzą taką funkcjonalność w aktualizacji samej wtyczki?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Heh. WP od jakiegoś czasu zaskakuje w nowych wersjach poważnymi niedoróbkami. Zawsze czekam jak najdłużej przed przesiadką na nową wersję. Mogli by wydawać rzadziej ale bardziej dopracowane releasy.

Powiedzmy sobie szczerze WP to fajny produkt ale coraz większa robi się z niego kobyła, jeszcze brakuje żeby prowadzili trchę rzeczy wprowadzili to będzie jak z windowsem ze 95 chodził spokojnie na 32MB ramu a do Visty 4GB niekiedy nie wystarcza

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności