Skocz do zawartości

[Prywata] Jak wygrać aukcje na allegro?

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
przeciez allegro ma kanal rss :) wystarczy co 5 sekund pobierac ten kanal, sprawdzac czy jest aukcja misia i kupowac :P

albo jeszce lepiej:

https://www.allegro.pl/rss.php?feed=user&uid=9162327

;)

Prosty czytnik RSS + po wykryciu nowej "wiadomości" czyli aukcji wiadomość na e-mail i gg i masz powiedzmy kilka minut na kupienie :)

To już jest idioctwo odsprzedawać takiego misia drożej. A jeszcze bardziej dziwi mnie, że ktoś jest chętny na jego kupno....

Także poluję na jednego z misiów, ale jak przeczytałem czas w jakim się rozchodzą to raczej dam sobie spokój B)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Jest wiele potrzebujących dzieci, którymi nie interesuje się tvn czy allegro i tak naprawdę to one potrzebują pomocy. Niech wszyscy Ci którzy chcą kupić miśka przeznaczą te pieniądze na inny cel charytatywny, no chyba że zależy wam na szpanowaniu miśkiem ale w tedy to współczuję.

Niech wszyscy Ci którzy chcą kupić miśka przeznaczą te pieniądze na inny cel charytatywny, no chyba że zależy wam na szpanowaniu miśkiem ale w tedy to współczuję.

Jeśli to do mnie to tylko napisze ze nie masz pojęcia o czym piszesz.

Co roku jadę zarówno do domu dziecka jak i do schroniska dla zwierząt.

O końcówkach ubrań z zakładu nie wspomnę. Mimo tego nigdy nie biorę żadnego papierka zęby można było to odliczyć.

No można kupić bez spieszenia sie i to cała rodzine może ktos chętny??

https://allegro.pl/item505627817_kupmisia_c..._specjalna.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności