Skocz do zawartości

[Prywata] Jak wygrać aukcje na allegro?

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze 9 dni aukcji a tu już 6000zł. To niestety nie na moją kieszeń...

Ale dzięki temu wykorzystają duży popyt i uda się zebrać więcej pieniędzy

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To już jest idioctwo odsprzedawać takiego misia drożej. A jeszcze bardziej dziwi mnie, że ktoś jest chętny na jego kupno....

Także poluję na jednego z misiów, ale jak przeczytałem czas w jakim się rozchodzą to raczej dam sobie spokój :puknijsie:

Takie osoby kupują specjalnie te misie, z myślą odsprzedaży.

jakos nie kumam tej idei. wolalbym przelac 50 zl na dom dziecka i na to samo wyjdzie....

Moim zdaniem to taka nowa moda... Niestety.

Żartujecie sobie?!

To ktokolwiek stara sie wygrac aukcje recznie? :D

Snajper i tyle: https://www.snajper.net/

Ty chyba żartujesz, lub nie.

Jak nie to oswiec mnie jak tym mam wygrać aukcje co od wystawienia do zakończenia trwa do 15 sek ??

Dla mnie to jest troche idiotyczne. Po pierwsze to te misie mi sie w ogole nie podobaja - ale to rzecz gustu. Glownie to chodzi mi o to, ze celem tych aukcji jest zebranie kasy na potrzebujace dzieci, wiec skoro jest takie zapotrzebowanie na te misie to powinno ich byc sprzedawanych wiecej. Poza tym jak ktos kupuje misia i go odsprzedaje za 5 razy wiecej to i tak jest dobrze, bo 50zl trafi na dzieci, czyli cel glowny zostal wypelniony, a jeszcze ktos dodatkowo bedzie zadowolony bo sobie misia kupi bez potrzeby polowania na aukcje.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Oni ich nie kupują tylko dostają za free na cele charytatywne od fabryki zabawek (kilka tys. misiów 5000 albo 6000 nie jestem pewien) i nie mają wpływu na ich ilość. W tamtym roku ludzie się też zabijali o nie, mało kto je kupił a mimo to jest ich identyczna ilość co w poprzednim roku. Może jest ich mało ale fundacja nie wydaje kasy na ich produkcję. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. W jakimś programie chyba na tvn-ie było o tym. Coś mi się odbiło o uszy :/

..

Pokazywali również w tym programie, że jest specjalny sklep w Wawie który sprzedaje wyłącznie te misie. Chyba każdy po 100 PLN bez licytacji, ale pewnie już się zapasy skończyły bo program leciał ze 2 tygodnie temu :/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Mimo tego nigdy nie biorę żadnego papierka zęby można było to odliczyć.

A to akurat zupełnie nie roztropnie, cała idea działalności charytatywnej na świecie polega na tym żeby rządy przez odliczenia od podatków również w niej uczestniczyły. No chyba, że uważasz nasz budżet za tak potrzebujący jak głodne dzieci.

Jej... Jakbym się miała męczyć dla jakiegoś misia, to już wolałabym przelać pieniądze na inny również charytatywny cel i pomyśleć sobie "

Ciekawe co ci co kupują mercedesy by powiedzieli na to jak czekaj po 6 mc na swoje nie tanie auto. Pójdę kupie sobie Dacie od reki czy jak ??!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności