Skocz do zawartości

[prywata] Jaki internet wybrać do domu

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Wez pod uwage to co mowi Radeq.

Ja mialem podobna sytuacje, z tym ze czekalem jeszcze dluzej.

Potem ciagle odsylanie z netii do TP i z TP do netii, gdy dzwonisz ze masz problemy z internetem.

Roznic miedzy netia a neo po liniach TP nie zauwazylem.

Jak dla mnie lepiej zostac z neostrada i nie sprawiac sobie niepotrzebnych problemow.

Co do dzialania internetu u mnie, to raczej sie nie bede wypowiadal, bo jestem podlaczony do przeciazonej centralii i internetu nie ma naprawde bardzo czesto.

A ktoś może posiada ORANGE freedom ?

Nie mam, ale ostatnio czytałem, że jest to najgorszy internet bezprzewodowy ("słaby zasięg, tracenie sygnału, mała prędkość") no i po konsultacjach ze znajomym wszystko to potwierdził. Zacinają mu się nawet filmiki na YT. Mieszka w dużym mieście.

ORANGE freedom
(...) jest to najgorszy internet bezprzewodowy (...)
https://biuroprasowe.orange.pl/PressOffice/...changeLocale=PL To jest kablowe! Bezprzewodowe jest Orange free. Orange freedom to samo co neostrada, tylko inaczej się nazywa. Zrobili to dlatego, żeby obejść Urząd Komunikacji Elektronicznej. Jak by dali tak niskie stawki na neo to by musieli obniżyć stawki dostępu dla innych operatorów korzystających z infrastruktury TP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności