Skocz do zawartości

Nagły spadek why ?

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Linkuje sobie domenę, którą kupiłem na allegro wraz z serwisem strona na daną fraze miałą 3 miejsce dodałem kilika dni temu do linkme elite i dałem 6 linków dziennie + tamto co ten gościu jeszcze dodaje. Dzisiaj patrze a na wszystkie słowa kluczowe strona jest na top20 i top30 jak myślicie to jest tylko okresowe czy na stałe ? Wróci jutro do normy ? B)

Tego kiedy i czy wróci się nie wie trzeba poczekać to pewne, cierpliwość to podstawa :D

Czemu poleciała w wynikach :)B):pytajnik: Może po części za "linkme elite" no i ile jest tego:

... tamto co ten gościu jeszcze dodaje ...

Poczekaj może to zawirowanie, a jeżeli nie wtedy zacznij szukać przyczyny.

Pozdrawiam B)

Jakieś cuda się porobiły z tymi wyszukiwarkami mp3 (jeśli o taką Ci chodzi). Wyniki poprzewracane do góry nogami, moja trzymała się mocno pod najtrudniejszymi frazami w tej tematyce, dzisiaj do południa było ok bo sprawdzałem ręcznie a teraz nie ma jej nawet w pierwszej setce wyników. Jedynie przy zapytaniu "domena.pl" pokazuje się na 1 miejscu a już przy "domena" nie ma jej, choć zawsze była TOP1.

Myślę, że to jakiś błąd Google, wystarczy spojrzeć tutaj:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wyszukiwarka+muzyki

Śledzę wyniki wyszukiwania pod tą frazą jużod dawna, jeszcze dzisiaj miałem stronę na 1 pozycji, dalej również pojawiały się same wyszukiwarki a teraz pokazują się podstrony katalogów, for itp.

Po tym co ostatnio się dzieje myślę trudno powiedzieć czy to tylko zawirowanie czy filtr.

Gdyby zostało to w takiej postaci jak obecnie to byłoby bardzo dziwne... No ale nic nie wiadomo... W TOP50 widze stronę narazie... Ciekawe jak odwiedziny jutro spadną :/

Mnie tam ostatnio strony wylatują na dzień-dwa z indeksu (poza pierwsze 10 stron), a potem wracają. Dodajmy do tego skaczący PR i mamy zagadkę. ;-)

Chociaż średnio się tym przejmuję, bardziej interesuje mnie co Google kombinuje.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

również wczoraj moja jedna wyszukiwarka mp3 wpadła w "zawirowanie" bo wątpie tez że to filtr, pod wszystkimi frazami jest koło 5 strony ;), moje inna strona powróciła do normalnych wyników w ciągu tygodnia ;) mam nadzieje że z ta wyszukiwarką będzie tak samo , według mnie google wprowadza jakieś nowe algorytmy lub coś w tym stylu

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności