Skocz do zawartości

Google ma oko na LinkMe.pl ?

chutu82

Rekomendowane odpowiedzi

Moc to ma rycerz Jedi :)

Jak na ostatnie 400 rozdań nie udało mi się trafić an strone główną w ELITE na żadną porzadną strone. A szkoda.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja korzystam z innych systemow i tez jestem zadowolony

mi osobiscie nie odpowiadalo to co dostaje w zamian za moje serwisy jezeli dawalem serwis wartosciowy powiedzy z 20-30 podstronami z PR>1 to dostawalem za to po przeliczeniu na pkt moze 1-2 strony z PR>1

Potestowalem i zrezygowalem sa lepsze bardziej sprawiedliwe systemy ale ocene pozostawiam wam samym....

Używaj Cuilla i Hakii

Moc to ma rycerz Jedi ;)

Jak na ostatnie 400 rozdań nie udało mi się trafić an strone główną w ELITE na żadną porzadną strone. A szkoda.

Na stronę główną czy na porządną stronę główną, bo trochę niejasno napisałeś ?

na żadną. - napisałem.

ale wychodze na malkontenta - postaram się zmienić :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Elektryku twórz strony konkretnie pod wymogi LinkMe a przy odpowiednim pomyślunku będziesz w stanie niskim kosztem w pełni wykorzystać zasoby LinkMe :)

BTW kto na wartościowe serwisy wstawia SWL ?

od tego trzeba by zacząć ;)

Na pewno nie ma wątpliwości że system linkme to taki w którym są najbardziej wartościowe serwisy w stosunku do innych systemów. Unikalny kontent trzeba jakos stworzyć, to już nie jest taka masówka jak w innych systemach.

Ostatnio odnoszę dziwne wrażenie nagonki na linkme.

Również mam takie wrażenie.

User posiadający 14 postów i odświeżający temat z naszego forum z przed ponad miesiąca...

Ciekawe dlaczego?

Ciężko było napisać w ogólnym temacie o LinkMe? Widać specjalnie chce zbudować bardzo napiętą sytuację wokół systemu.

Pozdrawiam

Paweł

Masz błędne wrażenie, sam używam waszego systemu i jestem zadowolony. Po prostu pytam się jakie jest zdanie innych internautów, a naskakiwanie na mnie jest błędnym wyciągnięciem wniosków.

Co z tego że 14 postów, każdy kiedyś zaczynał...

Witajcie

Pozwolisz, że przytoczę to co już napisałem na tym forum przed chwilą, tylko akurat w innym ale pokrewnym temacie.

A ja szczerze jestem zawiedziony bo przydziela strony jakies chłamowe - prawie wszysko na podstronach PR 0, jakies pierdoły+ stado linków Dodam ze mam kilka tysiecy elite i liczyłem na kilka wartoscowych stron pr3-pr4. ale takich ze swiecą szukac.

Jak widzisz, każdy chce mieć jak największą liczbę punktów w Elite. Ludzie do tego celu dążą wszelkimi możliwymi sposobami. Oficjalnie zgodziliśmy się na możliwość dodawania unikalnych stron zapleczowych. Nikt z nas nie przypuszczał, że wszystko to rozejdzie się na aż taką skalę.

Skoro chcesz mieć linki tylko na "dobrych" stronach, powiedz mi jakie rozwiązanie Twoim zdaniem jest najlepsze. Ludzie kombinowali i kombinować będą dalej, musisz się z tym pogodzić.

Pragnę jeszcze przypomnieć o tym, iż jeżeli liczysz na linki z dobrych stron, koniecznie musisz zapoznać się z NBC.pl

Ostatnio odnoszę dziwne wrażenie nagonki na linkme.

Również mam takie wrażenie.

User posiadający 14 postów i odświeżający temat z naszego forum z przed ponad miesiąca...

Ciekawe dlaczego?

Ciężko było napisać w ogólnym temacie o LinkMe? Widać specjalnie chce zbudować bardzo napiętą sytuację wokół systemu.

Pozdrawiam

Paweł

Masz błędne wrażenie, sam używam waszego systemu i jestem zadowolony. Po prostu pytam się jakie jest zdanie innych internautów, a naskakiwanie na mnie jest błędnym wyciągnięciem wniosków.

Co z tego że 14 postów, każdy kiedyś zaczynał...

W takim razie, muszę Ciebie bardzo mocno przeprosić za moje słowa. Zrozum jednak, wątpliwości nadal pozostają. Wystarczyło napisać post w istniejącym już ogólnym temacie o LM.

W tej chwili widać jak dyskusja na ten temat prowadzona jest w obu wątkach.

Dodatkowo, wydawało mi się, iż wszyscy zainteresowani zapoznali się z tematem na naszym forum o odpowiedniej chwili, Twój wątek... co tu dużo mówić był opóźniony do tematu z naszego forum o miesiąc.

Pozdrawiam

Paweł

Oczywiście że może powiedzieć: ja mowie ze nie ma - i co mi zrobisz ? !!!

Kiedy wy wreszcie skończycie z tą "mocą" ??? Każdy link bez nofallow wypycha stronę pod linkowany anchor , 10 precli ma moc a co dopiero SWL nawet taki martwy linkor w który jest więcej viagry niż w samej viagrze też ma moc. Każy SWL jakąs tam moc ma , ostatnio mają moc filtra !!!

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności