Skocz do zawartości

[sprzedam] skrypt mieszarki tekstów presell page

blublus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania bardzo przydatny każdemu pozycjonerowi skrypt do mieszania artykułów presell page. Zasada działania skryptu polega na składaniu zdań z wylosowanych fragmentów. Mieszarka nie korzysta z bazy synonimów, tylko z napisanych artykułów, dzięki temu zapewniając wysoką jakość wylosowanych zdań. Każdy tekst, który zostaje wylosowany, jest poprawny gramatycznie i stylistycznie i można go bez żadnego poprawiania dodać do dowolnego katalogu. Unikalkość otrzymanych artykułów jest bardzo duża, gdyż każde zdanie może mieć nawet kilkadziesiąt różnych postaci, po pomnożeniu przez liczbę zdań w artykule otrzymujemy bardzo dużo różnych kombinacji.

Cena skryptu wynosi tylko 15 zł.

Moja ofetra dotyczy również profesjonalnie przygotowanych artykułów do mieszarki. Cena za artykuł długości wyjściowej 2000 znaków, z dużą ilością i różnorodnością użytych synonimów i zwrotów wynosi 20 zł, za krótsze teskty odpowiednio mniej.

Funkcje skryptu:

- dodawanie/usuwanie/edycja dowolnej ilości artykułów

- generowanie mieszanego tekstu

Wersja funkcjonalna mieszarki ( jedynie bez możliwości edycji tekstu pokazowego ) znajduje się pod adresem

https://blublus.hekko.pl/mieszarka/mieszarka1.php

Oświadczam iż jestem autorem skryptu, którego dotyczy niniejsza oferta

Kontakt PW lub

Tomasz Lipiński

cprogramy ( malpa ) poczta.onet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności