Skocz do zawartości

Katalog promujący kanał RSS i ostatnie newsy

xradar

Rekomendowane odpowiedzi

Do swojego katalogu WebSeven.eu o którym było już na forum, dodałem nową funkcjonalność:

Dodając nową stronę do katalogu możecie dodać też link do kanału RSS strony (jeśli posiada oczywiście). Katalog będzie wyświetlał 3 najnowsze wpisy z klikalnym linkiem do artykułu. Tak więc jeden wpis do katalogu to 5 linków: do głównej, do samego kanału RSS oraz do 3 ostatnich newsów na stronie. Przykład - https://www.webseven.eu/view/lanpolis-pl

Jak wam się podoba taka funkcjonalność i co o tym myślicie?

Zapraszam do dodawania wartościowych stron. Katalog moderowany, tylko polskie.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Bardzo ciekawe ;)

1) Ucinasz wpisy z RSS po N znakach, jeżeli natrafisz na polski znak jako ostatni, to pojawiają się krzaki 2008-12-12_110704.png

2) Po dodaniu podrzuć może bezpośredni link do podlinkowania wpisy zamiast strony głównej.

Dzięki ;)

ad 1) Tekst z RSS ucinam po 300 znakach. Błąd już poprawiłem

ad 2) Dobry pomysł. Ponieważ katalog jest moderowany, link do wpisu przyjdzie w mailu (maile troche wolno działają)

Widzę, że RSSy działają raczej dobrze, jakiś problem jest z katalogiem AK47 ale nie wiem co jest przyczyną.

Ale żeście zasypali, same katalogi ;P

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności