Skocz do zawartości

nowy człowiek... nowy problem

mike

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra... Sam zacząłem temat i sam go zamkne(teoretycznie). Jak wspominałem na początku (to do luqa) jestem tu nowy i nieprzeczytałem całego forum jeszcze. Nie uważam się także za speca od pozycjonowania. Znalazłem się poprostu w głupiej sytuacji i liczyłem na jakąś konkretną radę co do "zemsty" na kumplu. Sam chyba coś lepiej wymyśle sensownego... Ale dzięki za wasze "dobre" rady "starsi bracia".

Pozdrawiam.

i liczyłem na jakąś konkretną radę co do "zemsty" na kumplu

Ja Ci napisze swoje zdanie na ten temat

mówią że "zemsta jest rozkoszą bogów" dlatego nieprzystoi ludziom ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem publicznego podawania informacji i przemyśleń o depozycjonowaniu. Myślę, że może to prowadzić to tylko do "hackierowania" przez osoby, które akurat mają jakieś urazy do jakiejś witryny (a dokładniej właściciela).

Jeżeli kolega wypozycjonował stronę, to powinno mu straczyć wiedzy na jej zdepozycjonowanie w stopniu odpowiadającym samemu pozycjonowaniu. Jeżeli jest zdeterminowany, to przecież tutaj może sobie sporo rzeczy konkretnych doczytać ;)

z utęsknieniem czekam na kolejne wybory

mike

Jedyne co możesz zrobic to odwrócić to co zrobiłeś wcześniej. Jeżeli nie masz dostępu do plików to odwróć to co zrobiłeś poza stroną (czyli ściągnij linki).

Jednak moim zdaniem nie trzeba się zniżać do poziomu Twojego "kolegi", tylko wyciągnij z tej sytuacji wnioski, czyli zawsze bierze zapłatę lub zaliczkę zanim rozpoczniesz działania.

pomyśle nad tym jak mu dać w morde.  ;)

1) bez śladów, a już broń boże uszkodzenia ciała powodującego 7+ dniową hospitalizację

2) bez świadków

Bardziej szczegółowe informacje na temat usypiania złych ludzi podaję tylko zaufanym ;)

Pozdrawiam,

AdamD

PS: tak mi teraz przyszło do głowy ... pooglądaj parę filmów gdzie się "przesłuchuje więźniów". Rażenie prądem, przypalanie żelazkiem, wyrywanie paznokci, piłowanie zębów pilnikiem, miażdżenie jąder obcasem... nie tylko zapłaci za pozycjonowanie, ale w ogóle zrobi co zechcesz :P;):lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności