Skocz do zawartości

Jak utrzymac strone z PR 6 :/

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Znajomy zakupił domenke z pr6 .

Od miesiąca z nią nic nie robił chcę , żebym postawił na niej katalog stron ale czy to nie zaszkodzi ?

Jak uchronić domenę przed spadkiem ?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Zdobądź jakiś link ze strony z PR 7 i śpij spokojnie. ;-)

Anyway chcesz marnować taki PR na katalog? Już lepiej jakiegoś ładnego precelka.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

jestem zielony w pozycjonowaniu :>

co to percelek i dlaczego nie katalog czy katalog zespuje mi pozycje .

Znajomy chce abym zrobił katalog stron i używał go potem jako zaplecze do innych stron .

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Witam

Znajomy zakupił domenke z pr6 .

Od miesiąca z nią nic nie robił chcę , żebym postawił na niej katalog stron ale czy to nie zaszkodzi ?

Ten PR jest pewnie przypadkowy i po najbliższym updacie spadnie do właściwego poziomu, wnoszę po tym że strona jest słabej wartości w innym przypadku znajomy nie chciałby jej oddać.

Nie ma recepty na utrzymanie PR nawet jakbyś kupił link z PR 200.

PR spadnie ci najszybciej na pustej domenie. Dodaj jakiś skrypt wyłapujący i logujący błędy 404, żeby zorientować się czego ludzie na tej domenie szukali i skąd przychodzą i postaraj się jakoś zagospodarować domenę przekierowując wejścia na jakąś powiązaną treść.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Pierwsze pytanie czy PR jest prawdziwy, bo moze nie warto strzepic jezyka, bylo juz na forum wiele "rewelacji" o zdobytych stronach z wysokim PR,ktore okazaly sie fake tak szybko jak klient ujawnil url strony...

Drugie to to czy zakupiona/zdobyta domena wygasla czy tez utrzymany zostal okres rejestracji.

Serwisy z prawdziwym PR, na niewygaslych domenach chodza naprawde za wysokie $$$$ i nie latwo jest wyobrazic sobie ze osoba posiadajaca takowa strone nie posiada wiedzy co do tego co z nia zrobic :)

Nie bede tez tutaj wchodzil w zawile dyskujse i rozwazania co do tego czy PR w ogole ma dzisiaj jakiekolwiek znaczenie, po za sprzedawaniem linkow, czy tez satysfakcja z powodu posiadania dlugiego, zielonego paska..

Dla domeny z prawdziwym PR, ktora nigdy nie utracila waznej rejestracji kroki do utrzymania jej PR sa inne anizeli gdy domena zdobyta zostala juz po tym jak jej rejestracja wygasla.

W tym drugim przypadku jest dzis i zawsze bylo b.ciezko utrzymac PR bez konkretnych krokow.Im szybciej tym lepiej.

Nie musze chyba tlumaczyc ze dzisiejszy PR6 ( prawdziwy) mozna porównac do PR7 sprzed roku.

Mam kilkuletnie doswiadczenie z utrzymaniem zarowno PR jak i mocy BL wygaslych stron z PR6,5,4.

Zreszta nie tylko ja na tym forum :D jednak z tego co czytam, jak na razie osoby te nie odzywaly sie w tym temacie bo nie widze jak dotad trafnych, siegajacych w przyszlosc podpowiedzi :D

PS. nie jest sztuka wykozystanie( czytaj zarzniecie) domeny z wysokim PR,

sztuka jest utrzymanie PR na wiecej niz kolejne 2-3 PR update.

PS2 jezeli ktos ma podobne dylematy co "aiden" to zapraszam na PM, moze cos sie jeszcze da uratowac

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności