Skocz do zawartości

GA w wordpressie

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie :

Jak należy zainstalować GA w wordpressie tak aby zliczał wejścia dla poszczególnych podstron ?

np. mam podstrony 3 :

strona.pl/meble/

strona.pl/meble-biurowe/

strona.pl/meble-dla-dzieci/

Czy jeden kod wystarczy wrzucić do pliku : Page.php ?

Czy tyle kodów ile jest podstron i dla każdej podstrony tworzyć profil w GA (na 1 głównym koncie) ?

Z góry dziękuję.

Jest jeszcze plugin coś tam analytics for wordpress, który ma nie zliczać odsłon wykonanych przez admina itp. Niestety u mnie nie wyświetla kodu. Może wie ktoś co z tym fantem zrobić, żeby zaczął działać?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Jest jeszcze plugin coś tam analytics for wordpress, który ma nie zliczać odsłon wykonanych przez admina itp. Niestety u mnie nie wyświetla kodu. Może wie ktoś co z tym fantem zrobić, żeby zaczął działać?

Mam go u siebie i działa poprawnie. Domyślnie nie wyświetla kodu analytics dla osób na stronie, które są zalogowane, więc być może tym jest to spowodowane.

Temat o Analytics, ale zapytam o inne statystyki - używacie WordPress.com Stats? Wyniki różnią się od tych z Analytics i zastanawiam się, które są wiarygodniejsze i z których zrezygnować. Jeśli chodzi o własnego bloga to w tej chwili bardzo mi się staty Worpressowe podobają - pokazują dokładnie to samo, co oglądam w Analytics, choć wiadomo, że Google pozwala na więcej.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Nie ma dwóch systemów statystycznych, które pokazują takie same dane. Każdy mierzy dane w trochę inny sposób, co w oczywisty sposób tworzy różnice w samych danych.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności