Skocz do zawartości

PP na drupalu.

sleek

Rekomendowane odpowiedzi

Zmien na poczatek hosting na 000webhost nie warto niczego sensownego stawiac.Bazy im sie sypia pare razy dziennie.Jak juz dziala to w takim tempie ze sie odechciewa czekac zanim sie strona otworzy.A jak admin bedzie mial kaprys to ci konto skasuje i tyle bedziesz z tego mial.To ze ci strona nie dziala jak powinna nie jest wina drupala tylko tego czegos co tam nazywaja hostingiem.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

Zgodzę się z przedmówcą, to jest kpina a nie hosting, na allegro można nawet znaleźć tani dobry hosting, a i bez aukcji to koszt rzędu 30 pln.

Czasem warto nawet na subdomenie hostingu postawić serwis, jeśli myślimy przyszłościowo, przykładem mogą być katalogi niektórych użytkowników tego forum. Dobrze kombinujesz z tym drupalem, ale bez kosztów się nie obejdzie.

Zgodzę się z przedmówcą, to jest kpina a nie hosting, na allegro można nawet znaleźć tani dobry hosting, a i bez aukcji to koszt rzędu 30 pln.

Czasem warto nawet na subdomenie hostingu postawić serwis, jeśli myślimy przyszłościowo, przykładem mogą być katalogi niektórych użytkowników tego forum. Dobrze kombinujesz z tym drupalem, ale bez kosztów się nie obejdzie.

Dzięki, pomogłeś mi bardzo. Właśnie się zastanawiałem na czym postawić zaplecze :]

Co do wątku, to ja też mam prośbę, o jego całkowitą kasację...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności