Skocz do zawartości

Moja strona www o nieruchomosciach

rudy51

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was, niewiem czy wybralem dobry dzial ale mam taka nadzieje poniwaz widzialem podobne tematy a mianowicie wam wlasna strone pod adresem

https://az-mieszkania.eu/index.php?option=c...ge&Itemid=1

powiedzcie co powinenem dodac pozmieniach aby byla bardziej profesjionalna i jescze jedno denerwuje mnie adres bo gdy wpisze h**p://az-mieszkania.eu to niema takiej strony w wyszukiwarkach oraz programach partnerkich podalem ten pierwszy adres ale czy mozna to zmienic??

czekam na dyskusje bo spodobalo mi sie tutaj u was

odpowie ktos na post, chcialem sie dowiedziec ile dalibyscie za ta strone tak jak jest stworzona oraz z forum, tylko nie oczekuje wyceny np, speedtest tylko waszej wizualnej czy jak moge to inaczej nazwac.Strona funkcjonuje od wrzesnia i jak widac na liczniku odwiedzin nie jest zle

Czekam na odpowiedzi

Strona nie posiada w sobie nic wyjątkowego (moim zdaniem oczywiście):

- wygląda jak zwykły blog:

-- rodzaj okienek po bokach

-- po środku treść

-- tylko nagłówek inny (po prostu wsadziłeś zdjęcie)

- nic graficznie (oprócz nagłówka) nie mówi o czym jest strona

- mało w niej charakteru

- "wiadomości ze świata" wychodzą poza obrys (w FF)

Plus to kolor okienek, większość blogów w Polsce ma kolor niebieski, a tu jest szary :blink:

Pomyśl o bardziej oryginalnym rozwiązaniu graficznym !!!

Pozdrawiam B)

na glownej masz tekst

Treść, którą chcesz zobaczyć, nie istnieje.

Wybierz inną z głównego menu.

??

poza tym usun te bannery bo wyglada jak choinka. zainwestuj w skorke, albo chociaz top. wez kredyt na mieszkanie i zaplac za reklame !!!

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

sluchaj gdy kupowalem domene ze skryptem to nieweiedzialem ze tak jest tylko dopiero po instalacji na serwerze sie okazalo i goscia ktory mi ja sprzedal zj....balem ze nie dodal ze strona sie otwiera z takiego linku, probowalem zmienaich w htacces ale nic nie pomoglo i musi tak zosatc chyba ze macie jakis sposob na to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności