Skocz do zawartości

Generator mapy xml serwisu

masel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pilnie poszukuję generatora map xml stron www. Szukałem na forum i w google, znalazłem takie narzędzie: https://www.xml-sitemaps.com

Oczywiście wszystko mi się bardzo podoba oprócz ograniczenia w wersji darmowej do 500 linków. Czy istnieje coś podobnego i darmowego bez ograniczeń? Najlepiej w języku polskim, ewentualnie francuskim? Zalezy mi na łatwej obsłudze. Odrazu mówię że ma to być pod wyszukiwarkę mp3 więc podstron jest naprawdę sporo sporo.

Liczę na szybką pomoc i z góry dziękuje wszystkim. Pozdro.

Jesli jeszcze chodź trochę orientujesz sie w tematyce PHP/mySQL i masz stronę opartą własnie na bazie/plikach to możesz sobie łatwo i szybko, bo automatyznie i dynamicznie takową mapę wygenerować, a dodając do wszystkiego cachowanie wyników to juz full wypas ;)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Mam wyszukiwarkę na skrypcie https://www.tsi-g.info/skrypt/tsi-g-mp3-serach-1-0/8 , nie jestem pewny czy mogę podać tutaj adres mojej strony. Zrobiłem już mapę, dodałem do google ale indeksowanie nadal bardzo długo trwa...wiem że jesli wczoraj dodałem mapkę to nie mam się czemu dziwić, ale wcześniej dodałem inną mapkę, czy to narzędzia dla webmasterów w google wogóle w czymś pomagają? co mogę zrobić by google szybciej indeksowało te moje podstrony?

Mam wyszukiwarkę na skrypcie https://www.tsi-g.info/skrypt/tsi-g-mp3-serach-1-0/8 , nie jestem pewny czy mogę podać tutaj adres mojej strony. Zrobiłem już mapę, dodałem do google ale indeksowanie nadal bardzo długo trwa...wiem że jesli wczoraj dodałem mapkę to nie mam się czemu dziwić, ale wcześniej dodałem inną mapkę, czy to narzędzia dla webmasterów w google wogóle w czymś pomagają? co mogę zrobić by google szybciej indeksowało te moje podstrony?

linkuj linkuj linkuj to ze dodasz mape to nie znaczy ze strone ci zaindeksuje mapa jest od tego zeby pokazac google kazda jedna strone w osobnej linijce linkuj gleboko swoje strony nie glowna ale podstrony i podpodstrony wtedy sie google zainteresuje

mehow ale gdzie ja mam linkować? Do katalogów mogę dodawać tylko stronę główną. Ewentualnie fora...No ale na każdym forum mam pisać, witam czy podoba wam się ta piosenka i zmieniać link? to troche dziwne by było....Chyba że ktoąś szuka jakieś piosenki wtey można linkować :)

Szczerze mówiąc osobiście nie mam o nich dobrego zdania. Testowałem linkme.pl Przed instalacją miałem coraz więcej odwiedzin. Moja strona jest nowa, po około 2tygodniach miałem po 70 wejść dziennie. Po zainstalowaniu tego systemu wymiany linków nie dość że pozycja w google spadła to odwiedziny oczywiście też zaczęły spadać. Postanowiłem pozbyć się tego gó..... i zainwestować w katalogowanie, presell pages i pozycjonowanie, ale przecież kiedyś musze się tego sam nauczyć. Nie mam zamiaru ciągle płącić za pozycjonowanie komuś innemu. A czym więcej zaindeksowanych stron tym wyższa pozycja w google, prawda? A skoro mam już naporawdę dużo podstron, a google zaindeksowało tylko 100...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności